Mit kértetek idén karácsonyra? Vagy mit szeretnétek? Estleg mire gyűjtötök (fiataloknál)? (egyáltalán, ha kértetek bármit is)
Figyelt kérdés
És boldog karácsonyt mindenkinek!:)2011. dec. 23. 12:43
1/23 anonim válasza:
Én kaptam egy csizmát a múlt héten 15 ezerért, ezért már nem kérek, meg nem is kapok semmit karácsonyra, ez elég nekem.
2/23 anonim válasza:
semmit sem kértem, nem tudom mit kapok. Egy könyvet szeretnék igazából, de azt majd intézem magamnak valamikor januárba, sajna csak neten lehet megrendelni, így azt nem kaphatom.
3/23 anonim válasza:
én kértem egy felsőt,meg régi vágyam volt elemenni a kedvenc zenekarom nagykoncertjére,de a jegyek nagyon drágák voltak,azt hittem,idén se jutok el erre a koncertre,de szerencsém volt,és egy rádiós játékban nyertem rá 2 jegyet,és a legjobb barátnőmmel eljutottam a koncertre,sose fogom elfelejteni,nagy élmény volt
4/23 anonim válasza:
Megkaptam a legszebb lányt, -szebb ajándékot nem kívánhatnék.:) Másra nincs szükségem.
5/23 anonim válasza:
utolsó vagyok:boldog karácsonyt Neked is,kérdező!
6/23 anonim válasza:
szemüveget kértem, majd februárban megkapom
7/23 anonim válasza:
Én nem szoktam kérni. Szerintem utoljára olyan 9-10 évesen kértem. Majd azt kapok amit jónak látnak :)
14L
Ja és boldog karácsonyt nektek is! :)
8/23 anonim válasza:
Anyuéktól, tesóméktól, mamámtól pénzt kértem. Ez így megy évek óta karácsonyra, szülinapra stb. Úgy sem tudnák eltalálni, hogy minek örülnék, ebből meg legalább tudok venni ruhákat/hajsütőt/mikor mire van szükségem. A barátommal közösen vásároltunk egy wellnesshétvégéhez akciós kupont, így nekünk az lesz az ajándék januárban, hogy romantikázhatunk egy kicsit elzárva a külvilágtól. 17/L
9/23 anonim válasza:
én csak felsoroltam néhány dolgot aminek örülnék,például könyvet,ruhát.de ruhát azt már kaptam előre:)és te,kérdező?
Boldog karácsonyt kedves kérdező!
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
És nagyon tetszik,hogy ilyen hasznos dolgokat kértek amúgy.:D
Hát én félretettem még a ballagási,születésnapi,névnapi pénzemet (ez fél évet foglal magába),és mostanra is pénzt kértem a családomtól,és fényképezőgépet fogok venni,mert a régim felmondta a szolgálatot (egy Canon eos 1100D-t).
Ezenkívül kaptam a legjobb barátomtól egy Beatles -bibliát.:))
2011. dec. 23. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!