Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kértetek idén karácsonyra?...

Mit kértetek idén karácsonyra? Vagy mit szeretnétek? Estleg mire gyűjtötök (fiataloknál)? (egyáltalán, ha kértetek bármit is)

Figyelt kérdés
És boldog karácsonyt mindenkinek!:)
2011. dec. 23. 12:43
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Én kaptam egy csizmát a múlt héten 15 ezerért, ezért már nem kérek, meg nem is kapok semmit karácsonyra, ez elég nekem.
2011. dec. 23. 12:47
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
semmit sem kértem, nem tudom mit kapok. Egy könyvet szeretnék igazából, de azt majd intézem magamnak valamikor januárba, sajna csak neten lehet megrendelni, így azt nem kaphatom.
2011. dec. 23. 12:49
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
én kértem egy felsőt,meg régi vágyam volt elemenni a kedvenc zenekarom nagykoncertjére,de a jegyek nagyon drágák voltak,azt hittem,idén se jutok el erre a koncertre,de szerencsém volt,és egy rádiós játékban nyertem rá 2 jegyet,és a legjobb barátnőmmel eljutottam a koncertre,sose fogom elfelejteni,nagy élmény volt
2011. dec. 23. 12:50
 4/23 anonim válasza:
87%
Megkaptam a legszebb lányt, -szebb ajándékot nem kívánhatnék.:) Másra nincs szükségem.
2011. dec. 23. 12:50
 5/23 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:boldog karácsonyt Neked is,kérdező!
2011. dec. 23. 12:51
 6/23 anonim ***** válasza:
szemüveget kértem, majd februárban megkapom
2011. dec. 23. 12:58
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Én nem szoktam kérni. Szerintem utoljára olyan 9-10 évesen kértem. Majd azt kapok amit jónak látnak :)

14L

Ja és boldog karácsonyt nektek is! :)

2011. dec. 23. 13:01
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyuéktól, tesóméktól, mamámtól pénzt kértem. Ez így megy évek óta karácsonyra, szülinapra stb. Úgy sem tudnák eltalálni, hogy minek örülnék, ebből meg legalább tudok venni ruhákat/hajsütőt/mikor mire van szükségem. A barátommal közösen vásároltunk egy wellnesshétvégéhez akciós kupont, így nekünk az lesz az ajándék januárban, hogy romantikázhatunk egy kicsit elzárva a külvilágtól. 17/L
2011. dec. 23. 13:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én csak felsoroltam néhány dolgot aminek örülnék,például könyvet,ruhát.de ruhát azt már kaptam előre:)és te,kérdező?

Boldog karácsonyt kedves kérdező!

2011. dec. 23. 13:11
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

És nagyon tetszik,hogy ilyen hasznos dolgokat kértek amúgy.:D

Hát én félretettem még a ballagási,születésnapi,névnapi pénzemet (ez fél évet foglal magába),és mostanra is pénzt kértem a családomtól,és fényképezőgépet fogok venni,mert a régim felmondta a szolgálatot (egy Canon eos 1100D-t).

Ezenkívül kaptam a legjobb barátomtól egy Beatles -bibliát.:))

2011. dec. 23. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!