Mit kértetek idén karácsonyra? Vagy mit szeretnétek? Estleg mire gyűjtötök (fiataloknál)? (egyáltalán, ha kértetek bármit is)
Nekem adni mindig jobb volt, mint kapni. Párom kapott télikabátot tőlem, mert ezeréves, viharvert dzsekije volt, rendes kabátja nem. Ő meg vett nekem egy táskát és egy csizmát. Hagytuk, hogy a másik válassza ki, elvégre ő viseli, szóval a táskát/cipőt én választottam, ő meg a kabátot.
Szüleim biztos csak valami apróságot adnak, mert apu 1 hete a zsebembe nyomott 20ezer forintot, azt gondolták karácsonyra, legalábbis remélem, nem verték magukat további költségekbe...
Én mást nem kérek, mint egészséget. Hetek óta beteg vagyok, nemrég tudtam meg, hogy borzalmas volt a vérvételem, reménykedem, hogy a következő biztatóbb lesz. :(
A szüleimtől egy órát kértem. (A réginek ki kellene cserélni a szíjját és az elemét, mert lemerült, ill. elkopott.)
A páromtól laptoptartót (babtáblát) kértem, mert a munkám a laptopomhoz köt, és ha napi 6-8 órát töltök gép előtt, akkor ez eléggé hasznos tud lenni.
Engem a könyvek tesznek boldoggá, páromtól azt kaptam=kapom majd meg.
Reklám helye: vannak ezek a kuponos oldalak, ott 2-3 ezerért vett kupont, amivel 10 ezer értékben választhattam adott könyvekből.
Kívánságom ennyi, de bármit szívesen szoktam fogadni.
Nálunk igazából nem lett kimondva, mert valószínűleg már így is úgy is megkaptam volna (már tavaly is nagyon esedékes volt), egy csizmát vettünk (12.500 HUF; pont árkedvezményesen).
Ezen kívül egy dezodort, mert anyum felajánlotta, ha már vásárolni voltunk.
Ő is kapott, meglepte magát egy tavaszi-őszi bőrcipővel az ütött kopott sportcipője helyett (mégiscsak elegánsabb).
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!