Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kértetek idén karácsonyra?...

Mit kértetek idén karácsonyra? Vagy mit szeretnétek? Estleg mire gyűjtötök (fiataloknál)? (egyáltalán, ha kértetek bármit is)

Figyelt kérdés
És boldog karácsonyt mindenkinek!:)
2011. dec. 23. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem adni mindig jobb volt, mint kapni. Párom kapott télikabátot tőlem, mert ezeréves, viharvert dzsekije volt, rendes kabátja nem. Ő meg vett nekem egy táskát és egy csizmát. Hagytuk, hogy a másik válassza ki, elvégre ő viseli, szóval a táskát/cipőt én választottam, ő meg a kabátot.

Szüleim biztos csak valami apróságot adnak, mert apu 1 hete a zsebembe nyomott 20ezer forintot, azt gondolták karácsonyra, legalábbis remélem, nem verték magukat további költségekbe...

Én mást nem kérek, mint egészséget. Hetek óta beteg vagyok, nemrég tudtam meg, hogy borzalmas volt a vérvételem, reménykedem, hogy a következő biztatóbb lesz. :(

2011. dec. 23. 13:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, mint a shallmit we dance-ben. Majd kapok valamit amit dobozba lehet tenni. Közben csak szerelemre, szeretetre vágyok...
2011. dec. 23. 13:25
 13/23 A kérdező kommentje:
11/12-es : Nagyon sajnálom,remélem javulni fog az állapotod!:(
2011. dec. 23. 13:27
 14/23 anonim válasza:

A szüleimtől egy órát kértem. (A réginek ki kellene cserélni a szíjját és az elemét, mert lemerült, ill. elkopott.)

A páromtól laptoptartót (babtáblát) kértem, mert a munkám a laptopomhoz köt, és ha napi 6-8 órát töltök gép előtt, akkor ez eléggé hasznos tud lenni.

2011. dec. 23. 13:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Én csak egy szoba hőmérőt szeretnék.:D
2011. dec. 23. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Én csak nyugalmat szeretnék és, hogy végre kezdjen el fellendülni a gazdaság...
2011. dec. 23. 14:11
 17/23 BlackSword ***** válasza:
Amit én szeretnék, azt már sosem kapom meg... És pénzen nem is megvehető...
2011. dec. 23. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Engem a könyvek tesznek boldoggá, páromtól azt kaptam=kapom majd meg.

Reklám helye: vannak ezek a kuponos oldalak, ott 2-3 ezerért vett kupont, amivel 10 ezer értékben választhattam adott könyvekből.

Kívánságom ennyi, de bármit szívesen szoktam fogadni.

2011. dec. 23. 14:34
 19/23 anonim válasza:
100%

Nálunk igazából nem lett kimondva, mert valószínűleg már így is úgy is megkaptam volna (már tavaly is nagyon esedékes volt), egy csizmát vettünk (12.500 HUF; pont árkedvezményesen).

Ezen kívül egy dezodort, mert anyum felajánlotta, ha már vásárolni voltunk.

Ő is kapott, meglepte magát egy tavaszi-őszi bőrcipővel az ütött kopott sportcipője helyett (mégiscsak elegánsabb).

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 23. 14:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért is lettem lepontozva?
2011. dec. 23. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!