Kamaszok! Mit kértetek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
És megkapjátok?:)2012. dec. 23. 21:41
21/48 anonim válasza:
# 16
Ifosra céloztál?
Egyébként úgy birom, h valamelyik csóró hülyegyerek lepontoz mindenkit.
22/48 anonim válasza:
A szent Johanna Gimi 3.4.5.6.7. <--- megkapom, együtt vettük meg pénteken :)
körömlakkok, barátnőmtől is könyvet, énekel nekem, arclemosók, (arc)radírok, meg "közösen" a ház lányai (anya, tesóm, én) apától kapunk új fülhallgatót, mert a mostani már elég ratyi .. :D
14/L
23/48 anonim válasza:
tegnapi 23:15 szerintem vegyél vissza..:DD az volt a kérdés,hogy te mit kérsz,amúgy meg szerintem csak írigykedsz azokra akik kapnak valami nagyobb ajándékot,mert te nem kaphatod meg...gyerekes vagy
24/48 anonim válasza:
Pénzt és könyveket. Könyveket mert imádok olvasni pénzt meg azért mert nyáron táborba szeretnék menni és még össze kell szednem hozzá 70 ezret... :(
Igaziból egy jobb telót és egy táblagépet szerettem volna (amit a húgom fog kapni) de hát vagy pénz vagy teló vagy táblagép...://
25/48 anonim válasza:
telót, ZTE blade III-t, és meg is van, szóval este meg is kapom:) 13F
26/48 anonim válasza:
Azt hogy jövőre ne legyen karácsony. Sajnos eddig ezt sosem kaptam meg.
27/48 anonim válasza:
NIKE oldal bőrtáskát kaptam,mert a Converse teljesen szétjött,fehérneműket,pénzt,ruhát,arany nyakláncot,egy szép nyaklánc medált,és a többit nem tudom.:)
28/48 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva? o.O
xd
Boldog Karácsonyt.. :D
29/48 anonim válasza:
Forduljon fel aki lepontozta, hogy azt kértem, hogy ne legyen többrt karácsony. De úgy tényleg. :)
30/48 anonim válasza:
semmit se kértem, de kaptam egy laptopot, windows 8-al feltelepítve, parfümöt, és ruhát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!