Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit kértetek Karácso...

Kamaszok! Mit kértetek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
És megkapjátok?:)

2012. dec. 23. 21:41
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
82%
Őőőőő nem értem mit pontoztatok le azon, hogy meglepit kapok.. xdd de jó, ti tudjátok :) köszi ;)
2012. dec. 23. 23:19
 12/48 anonim ***** válasza:
47%

Sony Xperia S-t kértem, meg is kapom, plusz kapok ruhát, könyveket.

14/F

2012. dec. 23. 23:42
 13/48 anonim ***** válasza:
96%

Én nem kértem, hanem kaptam.

Én azt kérném ami nem lehetséges. Az hogy együtt legyen a családom.... :(

az lenne számomra a legnagyobb ajándék..

2012. dec. 24. 00:00
 14/48 anonim ***** válasza:
75%
Semmi különöset. Zokni, pulcsi, parfüm. Ennyi. Még véletlenül sem egy hülye divattelefont. (igen, ez célzás volt) :)
2012. dec. 24. 01:24
 15/48 anonim ***** válasza:
91%
Könyvet kértem. Szerintem megkapom, mert megkérdezték, hogy melyik írótól szeretnék.
2012. dec. 24. 01:35
 16/48 anonim ***** válasza:
90%

Igen, a család második összehozása nálam sem jönne rosszul, annyival viszont megspékelném, hogy eltöröltetném az összes lehetséges vitaforrást. El sem hinném, mekkora űrt képes az ember mellkasába vájni egy ilyen, ha nem mentem volna keresztül rajta. No, de mivel ezek nem kivitelezhető dolgok, idén beértem néhány jól kinéző, mégsem túl drága ruhadarabbal és egy agyondicsért olvasmánnyal (remélem, nem kell csalódnom benne).

14/L

2012. dec. 24. 02:28
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább azt kértem, hogy végre ne legyen veszekedés az ünnepekkor. De úgy látszik, ez idén sem teljesül...

Nálunk nem igazán úgy megy a karácsony, hogy kérek valamit, és megkapom.

Anya elvitt vásárolni, választottam egy pólót, tőle azt kapom, tesómtól fülhallgatót.

Apa meg szerintem idén is a kezembe nyom egy tízezrest, hogy 'Nem tudom, mit szeretsz. Vegyél, amit akarsz!' .

Vagy úgy, ahogy tavalyelőtt, most is elfelejti, hogy karácsony van, és nem ad semmit...

Na, talán ezek miatt nem a kedvenc ünnepem a karácsony. Nekem nem az lenne a legfontosabb, hogy végre boldogan teljen az ünnep.

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt! Szívből remélem, hogy mindenki megkapja, amire vágyott (:

15/L

2012. dec. 24. 09:34
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis családi hülyéskedést, mindenféle marakodás nélkül. Meglátjuk, mi lesz.

Amit kapok: ágynemű (imádom a szép ágyneműket), könyv, Lush-ból fürdőgolyó, szép kendő, pulcsi, körömreszelő, körömerősítő. Illetve a barátomtól kaptam egy gyönyörű "nagyonszeretlek" gyűrűt is. :)

17/l

2012. dec. 24. 10:08
 19/48 anonim ***** válasza:
58%
Telefon tok, Sony Xperia Tipo, hajvasaló.
2012. dec. 24. 10:20
 20/48 anonim ***** válasza:
57%
Ja, és megkapom.:D
2012. dec. 24. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!