Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit kértetek Karácso...

Kamaszok! Mit kértetek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
És megkapjátok?:)

2012. dec. 23. 21:41
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
85%

nyugalmat...boldogságot

bár ez nem inkább kérés, hanem "kívánság"...

2012. dec. 24. 13:37
 32/48 anonim ***** válasza:
40%
Remélem agytumorod lesz kedves lepontozó.
2012. dec. 24. 13:44
 33/48 A kérdező kommentje:

Mentek a zöld kezek! :)

Várom a további válaszokat.

2012. dec. 24. 14:06
 34/48 anonim ***** válasza:
87%
Én már megkaptam én szerettem volna egy törölközőt amire rá van írva,hogy "legjobb rendőr" mert annak szeretné tovább menni majd azt meg is kaptam meg kaptam hajvasalót,pénzt,parfümöt,a kutyámról ki nagyítva képeket,övet és azt hiszem ennyi :) és mindennek nagyon örülök de amúgy is most gyűjtöm a pénzem és már 3000 ft hiányzik és veszek egy tabletet :D 13/L
2012. dec. 24. 14:58
 35/48 anonim ***** válasza:
68%
Én miért lettem lepontozva?:O
2012. dec. 24. 15:44
 36/48 anonim ***** válasza:
95%

Hát én semmit nem kértem,de anyától kaptam egy parfümöt,egy könyvet(szent johanna gimi 6.része),fehérneműt,egy ezüst fülbevalót,és egy nagyon szép táskát:)

Anya barátjától egy vásárlási utalványt(a kedvenc boltomba^^)

A mamámtól pénzt,a mamáméktól pedig egy melegítőalsót.

Apától még nemtudom,holnap megyek csak hozzá:)

A legjobb ajándék az lett volna,ha jó kedvem van,de mostanában elég depi vagyok,és ez sajnos még karácsonykor sem változott:( Nem mutattam ki hogy rossz kedvem van,nem akartam anyáék kedvét is elrontani,de nagyon rossz magamba folytani:(

15/L

2012. dec. 24. 17:54
 37/48 anonim ***** válasza:
93%
Egy ezüst karláncot, mert a születésnapom is most van, illetve 2 pulcsit és egy plüss kutyát.
2012. dec. 24. 19:17
 38/48 anonim ***** válasza:
94%

Nem kértem igazából semmit,hanem sok mindenre most a kényszer vitt rá,hogy megvegyük.A mostani laptopomat használtan vettük,nem gondoltuk,hogy a cd meghajtója hibás,úgyhogy azt kellett venni bele,volt egyféle borsos ára.Egyébként karácsonyra kaptam még fülhallgatót(ezt is azért,mert az előző fülesem elromlott).Kaptam ruhákat,mert már csak 2 darab farmerem volt(ebből az egyik totál szakadt volt).

De nem szerénykedek,mert pénzt is kaptam,ezt viszont nem kértem.Ennyi.:D

Ja meg kaptam egy adag szeretetet unokatesóméktól a pénz mellé^^szerintem az jött a legjobban.:DD

17/L

2012. dec. 24. 20:22
 39/48 anonim ***** válasza:
65%

..és kértem egy barátot/barátnőt,de azt még nem kaptam meg:((

17/L (előző válaszoló)

2012. dec. 24. 20:22
 40/48 anonim ***** válasza:
87%
7 es vagyok, fél órája tudtam meg, hogy nyár végére tesóm lesz, áááá, lehalok, anyáknak pont ezt akartam, erre ők leptek meg vele!!! Bőgök!!!
2012. dec. 24. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!