Kamaszok! Mit kértetek Karácsonyra?
nyugalmat...boldogságot
bár ez nem inkább kérés, hanem "kívánság"...
Mentek a zöld kezek! :)
Várom a további válaszokat.
Hát én semmit nem kértem,de anyától kaptam egy parfümöt,egy könyvet(szent johanna gimi 6.része),fehérneműt,egy ezüst fülbevalót,és egy nagyon szép táskát:)
Anya barátjától egy vásárlási utalványt(a kedvenc boltomba^^)
A mamámtól pénzt,a mamáméktól pedig egy melegítőalsót.
Apától még nemtudom,holnap megyek csak hozzá:)
A legjobb ajándék az lett volna,ha jó kedvem van,de mostanában elég depi vagyok,és ez sajnos még karácsonykor sem változott:( Nem mutattam ki hogy rossz kedvem van,nem akartam anyáék kedvét is elrontani,de nagyon rossz magamba folytani:(
15/L
Nem kértem igazából semmit,hanem sok mindenre most a kényszer vitt rá,hogy megvegyük.A mostani laptopomat használtan vettük,nem gondoltuk,hogy a cd meghajtója hibás,úgyhogy azt kellett venni bele,volt egyféle borsos ára.Egyébként karácsonyra kaptam még fülhallgatót(ezt is azért,mert az előző fülesem elromlott).Kaptam ruhákat,mert már csak 2 darab farmerem volt(ebből az egyik totál szakadt volt).
De nem szerénykedek,mert pénzt is kaptam,ezt viszont nem kértem.Ennyi.:D
Ja meg kaptam egy adag szeretetet unokatesóméktól a pénz mellé^^szerintem az jött a legjobban.:DD
17/L
..és kértem egy barátot/barátnőt,de azt még nem kaptam meg:((
17/L (előző válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!