Örülnétek, ha a lányotok 18 éves barátjának lenne saját kocsija?
Gyakorlat 18 évesen...ne hülyítsetek már! Majd ha már tizenéve van jogosítvány és sok százezer km mögötte, na az a gyakorlat.
Nem! Nem örülnék! Olvass vissza az elmúlt hetekben "gyakorlattal rendelkező" tizenévesek hol itt hol ott égtek szénné a kocsiban. Ja és nem más hibájából.
Ez olyan érzékeny téma, ami engem kiakaszt. Eleve 21 év alatt nem is engednék jogosítványt!
Nem számítana. 'kis gyakorlat' pár ezer km-el? :D
20 vagyok hátam mögött pár 100e km azonban így mondom azt, hogy van egy kis gyakorlatom.
NEm örülnék neki. 18 évesen saját kocsija van, azzal fog villogni a haveroknak, aztán 2 kör után fűbe harap szerencsétlen.
A párom 5!!!! osztálytársát vesztette el így végzős gimisként. Mindegyik kapott egy kocsit a szüleitől..
Épp ezért én biztos nem vennék kocsit a gyerekemnek. Vezethet, nem arról van szó, de ne legyen sajátja, amivel aztán villoghat és száguldozhat.
A pár ezer kilóméter pedig semmi.
Pedig még 17 éves vagyok, megfontolt vagyok. 18 leszek 1 hónap múlva.
Nálunk mindenkinek saját kocsi, apa, anya én.
Nálunk 1500 lelkes faluban 2 gyereknek van jogsija. egyik 19 éves, másik én.
Amúgy nincsenek is barátaim kinek villognék? Jó és kész. Ha kel valami a boltból kocsiba pattanok, és megveszem ennyi.
Igen én is szeretem nyomni neki asszem 140 volt a rekordom, de nem erre megyek egy 130 elég,akkor már nagyon gyors a 100 hoz képest.
Gratulálok, te gyerek! Ezek szerint még a KRESZ-t se sikerült bebifláznod!
Az egyes úttípusokon megengedett legnagyobb sebességről hallottál már?
Ezért se kéne jogsi egy felelőtlen 18 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!