Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok, hogyan megy az...

Kamasz lányok, hogyan megy az idegeitekre a saját apátok, mi az, amit nem bírtok elviselni benne?

Figyelt kérdés
írjatok példákat
2015. máj. 20. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy mikor neki rossz kedve van mindenkit megbánt,beszólogat, aztán ha hirtelen jó kedve lesz mindenki legyen vidám és boldog,tök mindegy,előtte ő hogy beszélt hozzánk..
2015. máj. 20. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Apám rendben van, viszont anyám elég idegesítő tud lenni :D Folyamatosan beszél, össze-vissza, minden hülyeségről, okoskodik, beleszól abba, hogy mit hogyan csinálok, meg ilyen apróságok.
2015. máj. 20. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

- A legeslegidegesítőbb dolga. Rövid sztori: Tavaly nyáron Görögben voltunk, ahol lerobbant a kocsi, és az utómentővel kellett beszélni, plusz a szállodában a recepcióssal. Azóta MINDEN EGYES találkozásunkkor felhozza, hogy én mért nem beszéltem velük... merthogy ő nem tud angolul. 1: Basszus, Magyarországon, magyarul, magyar embernek se tudnék olyanokat mondani, amit akkor kell, nemhogy külföldön angolul... 2: Nehogymár egy éppen 16 éves lánynak kelljen intéznie az autómentőt. Fogalmam sincs, hogy ilyen helyzetekben mégis miről kéne beszélni. 3: Sz@rul tanítják a suliban az angolt, hiába vagyok belőle 5-ös, ha még a 7-es anyagnáél tartunk 10-ben.... 3: Szociális fóbiám van. Amiről persze ő nem tud.

- Egész sok pénzt keres (van egy saját cége), de abból rengeteget költ cigire és piára, úgy hogy közben a gyerektartást meg nem fizetné... Azt mondja, nincs pénze. Aztán amikor megkérdezzük, hogy de cigire van, ugye? Akkor arra az a válasza, hogy igen, arra van. Kösz bmeg, mi meg anyummal dögöljünk éhen...

- Tavaly előtt kettesben voltunk Olaszban. Este mondtam neki, hogy láttam egy tök jó éttermet, menjünk már le gofrizni. Nem volt képes lejönni velem egy 5 percre lévő étterembe, merthogy ő inkább kiült az erkályre és vedelte a sört... Azt mondta, ad pénzt, menjek egyedül. Ezen nagyon fel voltam háborodva. Mi az, hogy elmegyünk együtt nyaralni egy idegen országba egy hétre, azt nem képes eljönni velem egy étterembe, mert inkább piál? Meg különben is... ki megy egyedül étterembe? Főleg nyaraláskor?

- Szintén Olasz. Hajnali egy-kettő körül értünk vissza a szállásra Pisából, és mivel ő egész nap vezetett, nem tudott inni. Ahelyett, hogy lefeküdt volna aludni, inkább kiült az erkályre megint és egy pár órán keresztül piált meg cigizett.

- Tavalyi Görög. Tavaly anyum, apám egyik haverja, az ő felesége, meg nekik a 3 gyerekük is jöttek velünk, egy olyan apartmanan voltunk, ahol rajtunk kívül még sokan voltak. A másik család is szinte alig volt otthon, mi is anyummal állandóan csavarogtunk, de ő... nála azt lehetett látni, hogy minden este kiült a teraszra, és vagy egy 3-4 órán keresztül cigizett, piált, laptopozott. Mondjuk napközben se csinált sokkal másabb dolgokat. Elmegy egy külföldi országba nyaralni, és ugaynazt csinálja, mint otthon... Meg anyummal elmentünk egy szuveníres boltba bevásárolni, és mikor visszaértünk, még csak nem is érdeklődött, hogy mit vettünk.

- Voltak ugye a BL meccsek, amik közül néhány a Digin ment. Mi UPC-sek vagyunk, apám Digis, ezért meg lett beszélve, hogy minden kedden/szerdán átmegyek hozzá, és nála nézem a meccseket. Nem sokszor szoktunk találkozni, meg egy meccs az másfél óráig tart... Erre mire elkezdődik a meccs (addig cigizett és piált szokásához híven), egyből bekapcsolt a gépén valami filmet és azt kezdte el nézni meccs közben... Ráaádul még ő szólt be, hogy nem hallja a meccstől a filmet... Aztán megkérdezte, hogy most nem nézhet filmet? Mondtam neki kissé lesajnáló hangnemmel, hogy nem (nem akartam akkor megindokolni, meg azt hittem leesik neki,hogy elég nagy parasztság, amit csinál), de még neki állt feljebb és besértődött.

- Sose kérdez semmiről, nem érdekli, hogy mi van velem, nem látja, ha bajom van, még azt sem veszi észre, ha be van festve, le van vágatva és be van göndörítve a hajam... De ettől függetlenül, amikor a tanulásra kerül a szó, akkor úgy tesz, mintha ő milyen "hű de jó" mintaapa lenne, és elkezd pampogni mindenféle egyetemről... Ha egy kicsit is tudná, hogy mi van velem, milyen tanuló vagyok, milyen rossz suliba járok, látná, hogy nem vagyok én egyetemre való. Na meg az a másik, hogy nem is szereznék menni. De biztos ezt látta valami amerikai filmen, hogy mindenáron veszekedni kell a gyerekkel, ha az nem akar fősulira menni...

Még biztos van egy pár dolog, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.

17/L

2015. máj. 20. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem édesanyám olyan, mint az első válaszoló apja...
2015. máj. 20. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

18:53

Szívből sajnállak.....

Más örülne, ha eljuthatna ilyen helyekre és hidd el a te apád egyáltalán nem nehéz eset.

2015. máj. 21. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Oké, annak én is örülök, hogy eljuthattom oda (egyébként ez "csak" 2 hely, egy átlagember ennél sokkal több helyre jut el élete során), de mit ér a pénz, ha közben meg nem foglalkozik velem? Egyedül nyaralásokkor ilyen. Elvisz külföldre, és azt hiszi, hogy ezzel minden meg van oldva. Ad pénzt, hogy menjek el egyedül étterembe... mert azt hiszi, hogy én a kaja miatt mennék oda. Pedig sokkal jobban örülnék egy igazi apa-lánya beszélgetsének, ahol látom rajta, hogy tényleg érdeklődik... De nem, ad pénzt, de le vagyok sz@rva. De is csak nyáron. Évközben enyum van, hogy később fizeti be a számlákat, csak hogy ne haljunk éhen, de apám meg még csak a gyerektartást sem fizetné (aminél kevesebben állapodtak meg, mint ahogy azt a törvény előírja). Tényleg, olyan szerencsés vagyok...
2015. máj. 22. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Jusson eszedbe, hogy te pedig esetleg apád idegeire mész. Minden esetben nézd meg a dolgokat a másik szemszögéből is és fogadd el, hogy te legalább annyira vagy másokért, mint mások teérted.
2015. máj. 24. 02:12
 8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jó apukám van szó se róla, de az nagyon zavar hogy vacsoránál ülünk, történt velem valami tök nagy dolog elmesélem neki de oda se bagózik mert még a munka megy a fejében. Oké mondjuk ezt elfogadom és beszélgetek anyával. De aztánmeg aikor
2015. máj. 31. 08:20
 9/9 anonim válasza:
Na véletlenül elküldtem. Szóval amikor meg a fene se kíváncsi rá és épp egyedül akarok lenni akkor meg random odajön és mindenáron lelkizni akar, de olyankor is csak az érdekli h mi van a fiúkkal. Pedig tudhatná h semmi. 14/L
2015. máj. 31. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!