Örülnétek, ha a lányotok 18 éves barátjának lenne saját kocsija?
Ez függ a fiútól is. A lányom barátjának is van autója, igaz ő 19, de ha azzal mennek, nem féltem őket, mert tudom, hogy vigyáz arra az autóra, amiért részben ő dolgozott meg, valamint nagyon lelkiismeretes is a fiú.
De ha te lennél a lányom barátja, akkor nem ülhetne be abba az autóba..
Már a kommentkeiden is látszik, hogy felelőtlen vagy. A legtöbb főút szar állapotban van, de meg 90 helyett száguldozol rajta 130-cal a nulla gyakorlatod mellett. Gratulálok.
Én annak örülnék, ha normális barátja lenne a lányomnak, nem a kocsijának. Az már mellékes. Egy kis felelősségérzet és ész is kell a jogosítvány mellé.
Nekem is volt saját kocsim (de csak egy kis vacak, nem valami csilivili autó), tudtam vele normálisan közlekedni, el mertek engedni egyedül is. Most már lassan 20 éve vezetek napi szinten, és (lekopogom) még sosem volt koccanásom sem, és nem a szerencsém múlott, hanem azon, hogy nem versenypályának tekintem az utakat.
"Tudod a csajok miatt is jó pont, hogy van jogsim , saját kocsim, kevés 17-18 éves gyereknek van.
Úgy sincsenek barátaim, kompenzálom a csajoknak ezt. Hogy van kocsim, jogsim.
Amúgy más is megy 130 -as, nem annyira veszélyes ,csak nagyon gyorsan történik minden."
Egy ilyen privát után mondjuk nekem már nincs több kérdésem és mondandóm..
Remélem jó messzire laksz tőlünk,nem szeretném ha a két gyerekkel a hátam mögött találkoznánk, amikor "felelősen 130-al mész a főúton"
Szó szerint tiltanám a lányomat tőled , sőt rendőr ismerőseimet fokozottan kérném figyeljék az autó rendszámát.
El kellene menned néhány tapasztalt 18 éves fiú azonosítására. A legutóbbit az anjya a nyakláncából tudta azonosítani. Gyorsabban történt minden...csak egy kicsit...
De ez nem annyira veszélyes a vezetős, csak sokan túlértékelik. a 90-es években pisztolyos srácok járkáltak, még is csak egyszer lett belőle komoly baj. Ennyi.
Figyelj h valakiket elütsz és azok meghalnak MAX 5 év fogházat kaphatsz. De legtöbb esetben felfüggesztett jár.
FOGHÁZ Onnan nyugodtan kijárhatsz dolgozni, tanulni,Csak enni és aludni járnak be az elítéltek, a börtön az keményebb, a fegyház meg a legszigorúbb. Meg a büntetés 2/3ának letöltésekor jó magaviseletkor szabadul az ember. Pl.: 3 év bünti alól 2 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!