Ez normális az ő korában?
Figyelt kérdés
Van egy lányom 13 éves és sminkeli magát ilyen szem ceruzával meg szájfényt ken magára sokkal de sokkal jobban foglalkozik mostanság magával mint régen egyszer csak össze gyűjtötte a zsebpénzét és elment egy fodrászhoz és meg csináltatta teljesen máshogy a haját mint ahogy volt.és mivel jócskán van melle ahogy csak tudja rá tereli a figyelmet én mondtam neki hogy ez még nem való hozzá de persze el ereszti a füle mellet! mit mondjak neki hogy ne csinálja vagy ez normális ? légyszíves olyanokat ne írjatok hogy milyen kis r.banc lesz meg ilyeneket köszönöm a válaszokat egy egyedül álló apuka2010. márc. 1. 08:46
21/37 anonim válasza:
Sziasztok!
Én elhiszem, hogy te vagy, kedves apuka, de ha 28 éves vagy akkor 14 éves korodban "csináltatok" gyereket? Erre most kiváncsi vagyok.
Ja amugy mért ne írhatna ennyi smiley-t? Ismerek olyan 40 éves férfit aki kicsit túl sok smiley-t használ :D és?
Visszatérve a kérdésre ez teljesen normális, bár ennyi idősen a smink nem annyira, de hát ízlések és pofonok :P :)
17/L
22/37 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem kicsit gyanús a kérdés.
24/37 A kérdező kommentje:
igen 14 évesen az anyuka 32 éves és ő 18 éves volt és nem akarta elveteni engem a szüleim kitagadtak és ezért el is költöztünk a volt feleségemmel és így hát ő meg szülte a gyereket mit jelent az hogy fake valami ? és nem kamu vagy hazudozom ez igaz !!
2010. márc. 2. 08:12
25/37 anonim válasza:
"az anyuka 32 éves" Akkor nem meghalt???
Gyerekek,ez egyre jobb lesz!
26/37 anonim válasza:
"de hogy tettem én vagyok a kicsi nővérkém fel rakta a googlbe ezt a képet "
Ezt a másik kérdésből linkeltem.Szóval egy nagyobb lány is van???.....
27/37 A kérdező kommentje:
anyuka 32 éves volt és nem olvastátok el a kommenteimet rendesen írtam hogy a lányom vagy én feltszi eszt a kérdést és én meg nem titkolozom elötte hogy feltettem egy kérdést róla én meg mondtam neki szóval :( szomorú vagyok hogy ennyi rossz hiszemű ember van itt
2010. márc. 2. 10:35
28/37 A kérdező kommentje:
és amúgy meg van egy nővére aki nem az enyém hanem a feleségemémert elválltunk és neki lett egy férje és töle van a nővér mi már ahogy be töltöttem a 18 el is válltam tőle nem szeretük egymást és hozzám két éve került a alányom meg a mostoha lányom
2010. márc. 2. 10:38
29/37 anonim válasza:
emberek itt nagyon nagy szivatás van ezt tutti hogy a kiscsaj irta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!