Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális az ő korában?

Ez normális az ő korában?

Figyelt kérdés
Van egy lányom 13 éves és sminkeli magát ilyen szem ceruzával meg szájfényt ken magára sokkal de sokkal jobban foglalkozik mostanság magával mint régen egyszer csak össze gyűjtötte a zsebpénzét és elment egy fodrászhoz és meg csináltatta teljesen máshogy a haját mint ahogy volt.és mivel jócskán van melle ahogy csak tudja rá tereli a figyelmet én mondtam neki hogy ez még nem való hozzá de persze el ereszti a füle mellet! mit mondjak neki hogy ne csinálja vagy ez normális ? légyszíves olyanokat ne írjatok hogy milyen kis r.banc lesz meg ilyeneket köszönöm a válaszokat egy egyedül álló apuka
2010. márc. 1. 08:46
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Ja és azért én foglalkozom az ilyen dolgokkal mert az anyuka el halálozott sajnos :(
2010. márc. 1. 08:47
 2/37 anonim ***** válasza:
92%

Igen, normálisnak mondható, kamaszkor az egyik legnehezebb időszak a lányok életében, felfedezik a testüket, a fiúkat, és a fiú-lány közti különbségeket. Pont ezért próbálja felhívni magára a figyelmet. Szerintem hagyd rá, és csak finoman mondogasd neki, hogy mennyivel szebb ebben vagy abban, hogy valami más sokkal jobban áll. Nézegessétek a divatos cuccokat, és keress olyanokat, amelyek nem hasig kivágottak. Mindenesetre a tiltással nem érsz el semmit, csakazértis hordani fogja. Úgyhogy csak finoman:) Kitartás, a kamaszkor is elmúlik egyszer!

ҝ

2010. márc. 1. 08:50
 3/37 A kérdező kommentje:
köszönöm ! nem szó se volt róla hogy tiltom csak mondtam neki hogy nem kéne :)
2010. márc. 1. 09:01
 4/37 anonim ***** válasza:
92%

Igen, ez normális. A lányok ekkor kezdik felfedezni nőiességüket, hogy nő a cici, kerekedik a csípő. Nincsen ezzel semmi baj, a kislányból kamasz lett. Felfedezik az ellenkező nemet, jön az első szerelem. Sok szokatlan dolog fog még Rád várni, kedves Apuka, ugyanis a kis hölgyemény majd elkezdi keresni a stílusát, önmagát. Próbál majd felnőtt lenni, emiatt sminkelni magát, emiatt vált ruhatárat. Egyre fontosabbak lesznek számára a külsőségek. De ne aggódj, ez csak a kezdődő kamaszkor! :) Minden a legnagyobb rendben a leányzóval. :)

Egy 21 éves lány

2010. márc. 1. 09:03
 5/37 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. márc. 1. 09:04
 6/37 A kérdező kommentje:
amúgy itt van :) [link]
2010. márc. 1. 09:10
 7/37 A kérdező kommentje:
szép kislány nem és úgy veszem észre hogy az ego-ja is a fejébe szökken :) majd egy órával később a szépség és a divat című oldalon meg kérdezem hogy hogy tetszik a lányom ! :)
2010. márc. 1. 09:13
 8/37 anonim ***** válasza:
89%

A 21 éves lány lennék!

A lányod egy teljesen normális 13 éves, így kinézet alapján. Nem esett át a ló túloldalára! Nincs mi miatt aggódnod. Csinos, divatos, kedves arcú lány!

2010. márc. 1. 09:41
 9/37 A kérdező kommentje:
bocsánat el írtam 14 éves :)
2010. márc. 1. 09:49
 10/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a nevében a bókokat és a válaszod :9
2010. márc. 1. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!