Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 és fél éves korában kisfiam...

2 és fél éves korában kisfiam sok mondókát tudott. Kb.3 hónapja nem mondogattuk ezeket és most nem is emlékszik rájuk. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
ott van az ég csak elő kell hozni,sok más információt tanult meg az meg háttérbe került,de ha többet mondogatod neki megint előjön neki és egy két gyakorlás után megy megint.ez most pont nálunk is így volt.már hónapok óta nem énekeltem neki a pancsoló kislányt,és most megint elkezdtem valamiért és csak nézett rám,pár eléneklés után megint énekelte velem,ő is 2,5 éves.
2011. aug. 4. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 2,5 évesen élte a mondókás időszakát, most 3 és egyáltalán nem mondja, ha én mondom akkor is alig-alig emlékszik valamire :(
2011. aug. 4. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:

én kisfiam 2.5 evesen nem beszel :( :)

de valogat, mondja, hogy melyik mondokat mondjam, ne mondjam, szoval ismeri oket, akkor is ha regen nem mondtam

kb fel eve poenbol elvarazsoltam nyusziva (koroztem a kezemmel egy szivoszallal, mondtam csiribi nyuszi lettel)

a napokban a keze ugyebe akado szivoszallal korozott, ram mutatott, es kozolte, hogy "nyusz nyusz"..hat kellett egy fel perc mig leesett :D

amugy biztos emlekszik azokra amik tetszettek neki, ami annyira nem tetszett neki, azt nyilvan elfelejtette

2011. aug. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!