Szerintetek normális, hogy kötelező lesz az ovi 3 éves kortól?
Szia!
Hidd el nagyon sok gyereknek jót tesz majd a 3 éves kortól kötelező óvoda
pl:
Minden nap kap meleg ételt!
Foglalkoznak a gyerekkel( tanulnak mondókát verset stb...)
Persze nem mindenkinek..
sissy77 !
Ha még később is ennyire beteges lesz,akkor mi lesz,nem jár majd iskolába sem?
Azért kérdezem,mert a mi körzetiotvosunk az 5 éves fiamat nem engedi ezzel az indokkal közösségbe.
Valakinek valami úgysem lesz jó...
Én meg szeretném beadni, de nem veszik fel, mert nincs. Én nem tudok otthon maradni vele, nincs nagytesó, dolgozni akarok.
Úgyhogy bocsi, de inkább legyen kötelező, minthogy anyukák ne tudjanak elmenni dolgozni, és ne tudjanak megélni.
Amúgy meg évezredek kérdése úgy is, hogy ez a probléma megoldódjon, már ha valaha is megszavazzák, valaha is bevezetik. S kiskapuk meg mindig is vannak...
*mert nincs hely
bocs kimarad a hely szó
Irreális, mert nagyon sok olyan család van, aki rászorulna az anyuka keresetére is, aki nem tud visszamenni dolgozni, mert a gyereket nem veszik be oviba/bölcsibe.
Emellett ha belegondolunk, régebben bevett szokás volt, hogy a gyerek sokáig otthon marad anyukával (ellesi a házimunka trükkjeit), és onnan kerül iskolába.
Az megint más kérdés, hogy minden gyerek más, a tesómat például 1,5 évesen bölcsibe kellett adni, mert annyira igényelte a "gyermektársaságot" az unokatesóm pedig még 4 évesen is elég nehezen szokott be az oviba.
Akkor miert nem olyan torveny lesz hogy kotelezo folvenni a gyereket az oviba, de nem kotelezo beadni...
En sem vagyok raszorulva, en sem akarom 3 evesen oviba adni, csak kesobb, mert kozosseg kell azert. Remelem, lesz kiskapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!