Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap kapta meg a 4 hós...

Tegnap kapta meg a 4 hós babám megint a kötelező védőóltásokat, normális ma reggel a hőemelkedés?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt baja eddig az oltásoktól, de ma reggel van egy kis hőemelkedése. Meddig normális a baba hője?
2009. júl. 21. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
persze hogy normális, ha popsiban méred akkor vonj le fél fokot, nekem mindig azt mondta a doki hogy 38 fok alatt ne adjak, de én már 37,5 nél egy fél kúpot adnék
2009. júl. 21. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen normális. Ha popsiban mérve 38fölé megy akkor adj neki egy fél germicid kúpot. Egyik oltásnál mi is másnap lázasodtunk be,előtte nem volt rá példa.
2009. júl. 21. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Nekünk a 3 hóson volt este is és másnap délelőtt is kis hőemelkedés, 37.8 körül, de nekünk úgy mondja a doktor néni, hogy már oltás után adjunk egy fél kúpot, este egy fél kúpot, úgyhogy mi még igy másnap délelőtt és másnap este is adtunk egy felet. Más gond nem volt.
2009. júl. 21. 07:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. júl. 21. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!