Mennyi ideig fájhat szülés után odalent? Természetes szülés és gátmetszés esetén normális az, hogy jobban fáj 10 nap elteltével, mint korában?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 22:26
1/5 anonim válasza:
Ha jobban fáj, az biztosan nem normális. Lehet, hogy elfertőződött a seb.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, ma jól meg is néztem magam (először azóta), de meglepően "jól" néz ki. De lehet, hogy doki lesz belóle...
2010. jan. 24. 22:39
3/5 anonim válasza:
A seb fáj,vagy a csont?Mert nekem a csont még utána egy-két hónapig is úgy fájt,mintha valaki jól középen rúgott volna. :-) Főleg mikor front volt.A seb is fájhat olyankor,és azt hiszem most épp front van.Mindenesetre ha nem javul,akkor irány a doki.
Jobbulást!
4/5 anonim válasza:
Frontra még évek után is érzékeny az a terület. De az, hogy jobban fáj, hát nem tudom, én tényleg dokihoz mennék a helyedben. (1. voltam)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem semmi komoly, minden esetre ha holnap sem lesz jobb, felhívom a dokit. Egyébként nem igazán tudom behatárolni, hogy mi/hol is fáj. A legrosszabb állni.
2010. jan. 24. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!