Ez normális az ő korában?
Kedves Apuka!
Lányod nagyon csinos, ne aggódj, nem lesz semmi gond, egyszerűen csak nagylány lett és ezért jobban érdeklődik a divat, szépségápolás stb. dolgok iránt :) Nem lesz semmi gáz, 14 évesen én is ilyen voltam :P :D
24/L
Na ne már... ezt a kiscsajt pont ma láttam itt, a gyakorikérdéseken, amikor azt kérdezte, hogy hogy néz ki, meg hogy ne kíméljük a válaszokkal, az első pont be is írta, hogy szép vagy.
Itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Szóval erős a gyanúm, hogy ez az "apuka" is te magad vagy, kislány, és ha valóban meghalt az anyukád, azt sajnálom, de nem ilyen szánalom kérdésekkel kellene bókoltatnod magadnak mindenáron, hanem a való életben keresni olyan korodbeli srácokat, akik megteszik ezt neked.
24/L
Valamit itt én nagyon nem.....
28 éves apuka vagy és 14 a lányod? Vagy valaki magyarázza már el nekem légyszi,úgy látszik fáradt vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!