Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális az ő korában?

Ez normális az ő korában?

Figyelt kérdés
Van egy lányom 13 éves és sminkeli magát ilyen szem ceruzával meg szájfényt ken magára sokkal de sokkal jobban foglalkozik mostanság magával mint régen egyszer csak össze gyűjtötte a zsebpénzét és elment egy fodrászhoz és meg csináltatta teljesen máshogy a haját mint ahogy volt.és mivel jócskán van melle ahogy csak tudja rá tereli a figyelmet én mondtam neki hogy ez még nem való hozzá de persze el ereszti a füle mellet! mit mondjak neki hogy ne csinálja vagy ez normális ? légyszíves olyanokat ne írjatok hogy milyen kis r.banc lesz meg ilyeneket köszönöm a válaszokat egy egyedül álló apuka
2010. márc. 1. 08:46
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
:9=:)
2010. márc. 1. 09:50
 12/37 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Apuka!

Lányod nagyon csinos, ne aggódj, nem lesz semmi gond, egyszerűen csak nagylány lett és ezért jobban érdeklődik a divat, szépségápolás stb. dolgok iránt :) Nem lesz semmi gáz, 14 évesen én is ilyen voltam :P :D

24/L

2010. márc. 1. 11:25
 13/37 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszod! meg nyugtatatok :)
2010. márc. 1. 11:36
 14/37 anonim ***** válasza:
74%

Na ne már... ezt a kiscsajt pont ma láttam itt, a gyakorikérdéseken, amikor azt kérdezte, hogy hogy néz ki, meg hogy ne kíméljük a válaszokkal, az első pont be is írta, hogy szép vagy.

Itt a link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Szóval erős a gyanúm, hogy ez az "apuka" is te magad vagy, kislány, és ha valóban meghalt az anyukád, azt sajnálom, de nem ilyen szánalom kérdésekkel kellene bókoltatnod magadnak mindenáron, hanem a való életben keresni olyan korodbeli srácokat, akik megteszik ezt neked.

24/L

2010. márc. 1. 15:22
 15/37 A kérdező kommentje:
az apuka vagyok és nem a kislányom háta mögött írogatok hanem megmutatom neki a kérdést mert őszinte vagyok hozzá és ide ki is írtam hogy majd lehet hogy én vagy ő meg kérdezi egy óra múlva a szépség és divat oldalon szóval de aszt ő kérdezte meg ! csak nem olvastál figyelmesen !
2010. márc. 1. 15:31
 16/37 A kérdező kommentje:
:) és igen az anyuka meghalt
2010. márc. 1. 15:32
 17/37 anonim ***** válasza:
70%
az apuka nemhinném hogy minden hozzászólásában smileykat használna.Kiscsaj,lebuktál!Piros pont kedves utolsó válaszoló!
2010. márc. 1. 18:45
 18/37 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok ...
2010. márc. 1. 19:20
 19/37 A kérdező kommentje:
nem hinném ha boldog vagyok inkább ki rakok egy ilyen smiley-t vagy mit mint hogy le írjam hogy most szomorú vagyok most boldog
2010. márc. 1. 19:22
 20/37 anonim ***** válasza:

Valamit itt én nagyon nem.....

28 éves apuka vagy és 14 a lányod? Vagy valaki magyarázza már el nekem légyszi,úgy látszik fáradt vagyok....

2010. márc. 1. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!