Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rossz anya vagyok, ha megenged...

Rossz anya vagyok, ha megengedem a 14 éves lányomnak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatom a lányommal, mindent elmond, megbeszélünk, tudok bízni benne. 12 éves kora óta együtt van egy fiúval, akit jól ismerek, rendes srác. Most, hogy betöltötte a 14-et, megengedem, hogy nála aludjon hétvégente, vagy a fiú nálunk. De megbeszéltük, hogy 16 éves kora alatt, még ne szexeljenek, én meg bízok benne. Filmet szoktak nézni, beszélgetnek (néha ez éjfélig eltart).

Szerintetek rossz anya vagyok? Ezt általában még egy 16 évesnek sem szokták megengedni.

2015. ápr. 30. 13:04
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Csak néha megy át, akkor is csak akkor, ha a szülők ott vannak. A srác szüleit nem zavarja, sőt, ők szokták kérdezni, hogy mikor megy már át. :D Szerintük nagyon jó dolog így együtt aludni :).
2015. ápr. 30. 13:53
 22/50 anonim ***** válasza:
88%

végül is fiúnak mi baja lehet?

terhes tutira nem lesz

2015. ápr. 30. 13:55
 23/50 A kérdező kommentje:
Fizetni kell a gyerektartást.
2015. ápr. 30. 14:03
 24/50 anonim ***** válasza:
77%

jó, de ennyi

nem marad ki az iskolából

nem kell otthon maradni

nem neki lesz nehezebb majd párt találni/munkát/továbbtanulni

2015. ápr. 30. 14:06
 25/50 anonim ***** válasza:
46%
én az enyémnek nem engedném. te leírtad, hogy miért engedted, én ebben az esetben mondjuk néha néha talán, de nem hétvégenként. nekem ez túl intenzív 14 éveseknél, még a 16 éveseknek se engedném így.
2015. ápr. 30. 14:19
 26/50 anonim ***** válasza:
27%
Én egy 40/F vagyok. A lányod kiskorú. Te tartozol érte felelősséggel. Neked elmondja mit csinál vele az a fiú kettesben? Nem hiszem. Film meg beszéd, na ne! A család nem demokrácia. Nem egy kiskorú mondja meg mit tehet és nem. Te vagy anyja te mondod meg. Nem tehetné még meg ezt. Én amikor 18 éves voltam és a leányt haza kísértem mert nem 8-ra hanem fél kilencre értünk haza és szívesen elkísértem a a kapujukig. Az apja nyitott ajtót és engem vert meg. Soha nem engedte, hogy többet odamenjek. Pedig csak a kezét fogtam meg és puszit adtam. Semmi más nem volt. Nem semmi szülő vagy! Nem akarsz segédkezni amikor csinálják mert hát szegényke hagy tanuljon meg hát neki ezt szabad. Az én lányom 17 éves. Most szeretné bemutatni a barátját. Most ismerte meg egy hete. Könyörgött, hogy apu ne öld meg. Na hétvégén láthatom a gyereket. Mondta a lányom, hogy elmondta mekkora vagyok a fiúnak./ 196cm és 120 kiló/ De az biztos nem alszik egyik se egymással az biztos.
2015. ápr. 30. 14:33
 27/50 anonim válasza:
64%

Én kb hasonló idős vagyok mint a lányod

ha már egyszer megengedted neki akkor most ne tiltsd meg , mert ez nevetséges, és a kapcsolatod akkor megromlik vele

és ha ő megígérte h nem lesz semmi tényleg 16 éves kora alatt akkor bízzál benne, én ha megígérném anyukámnak biztos h nem szegném meg az ígéretem .

nem vagy rossz anya

2015. ápr. 30. 14:44
 28/50 anonim ***** válasza:
12%
27-esnek. Nem hiszem, hogy egy lány ennyi idősen bármit is betartana. Bár én nem ismertem anyámat. Még csecsemő koromban többször megcsalta apámat. Apám jól elverte és elzavarta. Soha nem látta többet. Engem a gyerekét sem akarta látni soha. Azt sem tudom él e vagy meghalt, de nem is érdekel. Apám nevelt fel egyedül becsülettel. Nőneműnek hinni nem szabad. Már felnőtt vagyok. Rákellet jönnöm, hogy a lányok mennyit tudnak hazudni. Ezért úgy gondolom, hogy egy 14 éves lánynak pláne nem szabad hinni.
2015. ápr. 30. 14:53
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt nem tudom,hogy rossza anya vagy vagy sem,Nem az én tisztem ezt eldönteni,sem jogom.

Véleményem annyi,hogy az én anyukám nem engedte meg nekem,hogy 14 évesen a barátomnál aludjak.

Elszöktem,ott aludtam,hajnalban pedig haza mentem.

Fogamzásgátlót írattam,nem lettem terhes. De el kell,hogy keserítselek, szeretkeztem az akkori párommal.

Azóta sok sok év eltelt. Van egy lányom. Én biztosan nem engedem meg neki,hogy 14 évesen ott aludjon. Ha mégis,az első amiről mindenképpen beszélgetni kell az a védekezés.

Vagy te beéred annyival,hogy "Anyu ígérem nem szexelek" ?

Most már nem kell tiltani,mert segget csinálsz a szádból,és baromira elbizonytalanítod a lányt.

De beszéljetek a védekezésről,ha nem szeretnél magadnak újabb gyereket.

2015. ápr. 30. 15:25
 30/50 anonim ***** válasza:
60%
És ha szakítanak? Ezentúl akkor minden pasinál majd mehet az ottalvás? Had ne mondjam az ilyen lányokat hogy szokták hívni... Mellesleg azt sem tartom normálisnak hogy valaki 12 évesen ennyire nem bír magával és már pasiznia kell... Nem vagyok a házasságig ne érjünk egymáshoz híve, de amit te megengedsz az meg a másik véglet. Egy 14 éves lány "kapcsolatának" még baromira nem erről kellene szólnia, bőven ráér ezzel 17 évesen is, amikor már némi fogalma és tapasztala is van a fiúkkal kapcsolatban nem egy naiv gyerek.
2015. ápr. 30. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!