Rossz anya vagyok, ha megengedem a 14 éves lányomnak, hogy a barátjánál aludjon?
Nagyon jó a kapcsolatom a lányommal, mindent elmond, megbeszélünk, tudok bízni benne. 12 éves kora óta együtt van egy fiúval, akit jól ismerek, rendes srác. Most, hogy betöltötte a 14-et, megengedem, hogy nála aludjon hétvégente, vagy a fiú nálunk. De megbeszéltük, hogy 16 éves kora alatt, még ne szexeljenek, én meg bízok benne. Filmet szoktak nézni, beszélgetnek (néha ez éjfélig eltart).
Szerintetek rossz anya vagyok? Ezt általában még egy 16 évesnek sem szokták megengedni.
végül is fiúnak mi baja lehet?
terhes tutira nem lesz
jó, de ennyi
nem marad ki az iskolából
nem kell otthon maradni
nem neki lesz nehezebb majd párt találni/munkát/továbbtanulni
Én kb hasonló idős vagyok mint a lányod
ha már egyszer megengedted neki akkor most ne tiltsd meg , mert ez nevetséges, és a kapcsolatod akkor megromlik vele
és ha ő megígérte h nem lesz semmi tényleg 16 éves kora alatt akkor bízzál benne, én ha megígérném anyukámnak biztos h nem szegném meg az ígéretem .
nem vagy rossz anya
Hát azt nem tudom,hogy rossza anya vagy vagy sem,Nem az én tisztem ezt eldönteni,sem jogom.
Véleményem annyi,hogy az én anyukám nem engedte meg nekem,hogy 14 évesen a barátomnál aludjak.
Elszöktem,ott aludtam,hajnalban pedig haza mentem.
Fogamzásgátlót írattam,nem lettem terhes. De el kell,hogy keserítselek, szeretkeztem az akkori párommal.
Azóta sok sok év eltelt. Van egy lányom. Én biztosan nem engedem meg neki,hogy 14 évesen ott aludjon. Ha mégis,az első amiről mindenképpen beszélgetni kell az a védekezés.
Vagy te beéred annyival,hogy "Anyu ígérem nem szexelek" ?
Most már nem kell tiltani,mert segget csinálsz a szádból,és baromira elbizonytalanítod a lányt.
De beszéljetek a védekezésről,ha nem szeretnél magadnak újabb gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!