Rossz anya vagyok, ha megengedem a 14 éves lányomnak, hogy a barátjánál aludjon?
Nagyon jó a kapcsolatom a lányommal, mindent elmond, megbeszélünk, tudok bízni benne. 12 éves kora óta együtt van egy fiúval, akit jól ismerek, rendes srác. Most, hogy betöltötte a 14-et, megengedem, hogy nála aludjon hétvégente, vagy a fiú nálunk. De megbeszéltük, hogy 16 éves kora alatt, még ne szexeljenek, én meg bízok benne. Filmet szoktak nézni, beszélgetnek (néha ez éjfélig eltart).
Szerintetek rossz anya vagyok? Ezt általában még egy 16 évesnek sem szokták megengedni.
ismersz te tini fiúkat? biztos sokukat érdekli, hogy mit akar a csaj:)
mai fiatalokat láttad mostanában? itt kilóg a segge, ott a melle, itt piálnak, ott dugnak
sajna ez van.
ha meg tiltod, akkor meg csak utálni fog.
na tudtam, hogy ebben a kategóriában csak a savat kapom, ha leírom az én véleményem :D
nem dicsekszem vele, hogy fiatalon elvesztettem a szűzességem, csak kijelentettem, hogy ekkor is lehet felelősséggel csinálni, mert egy ilyen idős lány már nem gyerek, és meg tudja ítélni a dolgok súlyát. nem mindenki akar ennyi idősen szexelni, lehet, hogy a kérdező lánya sem, hormonok ide vagy oda.
én nem bánom, hogy édesanyám nem akart nagyon korlátozni, nem lettem ettől rosszabb ember. viszont én csak azt tudom ismételni, hogy a mi kapcsolatunk anyával nagyon jó, és ez épp ebből fakad. ha tiltott volna, minden bizonnyal akkor is megteszem, csak nem leszek vele őszinte, az pedig sokkal rosszabb, mintha nyíltan meg tudok vele beszélni mindent, és ha esetleg problémám van, akkor sem a gyakorikérdésekre kell majd kiírnom a hülyeséget (mint a szex kategóriában sokan) hanem meg tudom beszélni Édesanyámmal.
ítéljetek el, pontozzatok le, de én akkor is így látom.
20/L
Minden veszélyeztető tényezőről képbe tettem. Ismerem a fiú szüleit, jóban vagyok velük. Ők nagyon szigorúan veszik a 16 alatt nincs szex szabályt. A fiú hálószobája mellett alszik a két szülő, szigorúan nyitott a két ajtó, a szülők fülelnek és minden gyanús zajra felriadnak.
Egyébként a lányom 2 éve ezzel nyaggat, eddig nem engedtem.
De dugni délután is tudnak, szóval tök mindegy.
Egyébként én nem engedném, kislány még az ilyen dolgokhoz, meg ne kerülgessék már a szülők hétvégén, mikor nyilván ők is pihennének.
Szépen jöjjön csak haza a saját ágyába aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!