Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rossz anya vagyok, ha megenged...

Rossz anya vagyok, ha megengedem a 14 éves lányomnak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatom a lányommal, mindent elmond, megbeszélünk, tudok bízni benne. 12 éves kora óta együtt van egy fiúval, akit jól ismerek, rendes srác. Most, hogy betöltötte a 14-et, megengedem, hogy nála aludjon hétvégente, vagy a fiú nálunk. De megbeszéltük, hogy 16 éves kora alatt, még ne szexeljenek, én meg bízok benne. Filmet szoktak nézni, beszélgetnek (néha ez éjfélig eltart).

Szerintetek rossz anya vagyok? Ezt általában még egy 16 évesnek sem szokták megengedni.

2015. ápr. 30. 13:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
56%
Egy hormonnal teli 10 évesnek ne legyen annyi szabadideje, hogy pasizzon és aláfeküdjön. Anyuci nem csak abban legyen jó, hogy beszéljen, de abban is, hogy programokat szervezzen, jó kapcsolatot alakítson ki a gyerekével és tudja, hogy min megy keresztül. Azért ez nem ott kezdődik, hogy ott az ágy édes lányom, dugjatok, a lényeg, hogy legyen tető a fejetek felett és a srácon legyen gumi! Az igazi barát tudja, hogy 14 évesen egy lány erre nincs felkészülve lelkileg! Akkor sem, ha egy húszéves idejön verni a mellét, hogy bezzeg ő is csinálta, mint ha ez érdem lenne. Ez szégyen, anyára és lányára nézve is! Akiben ennyi tartás nincs, annak nincs is mit magyarázni, mert nem vagyunk egy szinten.
2015. ápr. 30. 13:20
 12/50 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem kellene megengedni. Én is engedékeny voltam a lányaimmal, mert bíztam bennük és én is azt gondoltam, hogy amikor nem látom, nappal is megtehetik. De ők maguk mondták később, hogy inkább ne engedtem volna, mert megbánták. Én is azt hittem, hogy csak tv-znek, beszélgetnek. Lehet, hogy az első két alkalommal így is volt, de utána hidd el, hogy szex lesz belőle, mert hajtja őket a kíváncsiság és a szerelem. Mondjuk a 15-öt már betöltötték akkor és védekeztek, tehát nem lett semmi következmény, de nem egészséges dolog ilyen korán kezdeni, hamarabb kiégnek, lelkileg jobban megviseli őket a szakítás. Most már azt mondanám, várják meg legalább a 16-ot.
2015. ápr. 30. 13:21
 13/50 anonim ***** válasza:
8%

ismersz te tini fiúkat? biztos sokukat érdekli, hogy mit akar a csaj:)

mai fiatalokat láttad mostanában? itt kilóg a segge, ott a melle, itt piálnak, ott dugnak

sajna ez van.

ha meg tiltod, akkor meg csak utálni fog.

2015. ápr. 30. 13:22
 14/50 anonim ***** válasza:
75%
azért a túl engedély anya se a legjobb. nekem is még a cigi is engedve volt. a ha akarja úgyis csinálja felfogás nem biztos,hogy a legjobb. ha akar szexel, de ennyi erővel ha akar iszik,ha akar drogozik ha akar ezt-azt úgyis csinálja. én utólag belegondolva jobban jártam volna,ha több dolgot tiltottak volna. az viszont igaz,ha akarják bárhol megfogják oldani napközbe is. ha már választani kell kérdező,inkább nálatok aludjanak,hátha ott nem mer bepróbálkozni majd a fiú.
2015. ápr. 30. 13:22
 15/50 anonim ***** válasza:
65%

na tudtam, hogy ebben a kategóriában csak a savat kapom, ha leírom az én véleményem :D

nem dicsekszem vele, hogy fiatalon elvesztettem a szűzességem, csak kijelentettem, hogy ekkor is lehet felelősséggel csinálni, mert egy ilyen idős lány már nem gyerek, és meg tudja ítélni a dolgok súlyát. nem mindenki akar ennyi idősen szexelni, lehet, hogy a kérdező lánya sem, hormonok ide vagy oda.

én nem bánom, hogy édesanyám nem akart nagyon korlátozni, nem lettem ettől rosszabb ember. viszont én csak azt tudom ismételni, hogy a mi kapcsolatunk anyával nagyon jó, és ez épp ebből fakad. ha tiltott volna, minden bizonnyal akkor is megteszem, csak nem leszek vele őszinte, az pedig sokkal rosszabb, mintha nyíltan meg tudok vele beszélni mindent, és ha esetleg problémám van, akkor sem a gyakorikérdésekre kell majd kiírnom a hülyeséget (mint a szex kategóriában sokan) hanem meg tudom beszélni Édesanyámmal.

ítéljetek el, pontozzatok le, de én akkor is így látom.

20/L

2015. ápr. 30. 13:33
 16/50 anonim ***** válasza:
34%
Ezt nem kellett volna GYK-ra kiírnod.
2015. ápr. 30. 13:34
 17/50 anonim ***** válasza:
70%
Mindenhol be mer próbálkozni, ha akar... Én nem engedném meg neki. Abban nem lehetsz biztos soha, hogy mindent elmond-e. De ha mégis, akkor is történhet bármi. Azért mert nem akar szexelni, még rábeszélheti a nagy szerelme, vagy azért teszi meg, nehogy elhagyja. Ha az alkalmat megnehezíted rá, lehet, hogy pont segítesz neki, hogy ne kerüljön bele olyan szituációba, amibe amúgy nem akarna.
2015. ápr. 30. 13:34
 18/50 A kérdező kommentje:

Minden veszélyeztető tényezőről képbe tettem. Ismerem a fiú szüleit, jóban vagyok velük. Ők nagyon szigorúan veszik a 16 alatt nincs szex szabályt. A fiú hálószobája mellett alszik a két szülő, szigorúan nyitott a két ajtó, a szülők fülelnek és minden gyanús zajra felriadnak.

Egyébként a lányom 2 éve ezzel nyaggat, eddig nem engedtem.

2015. ápr. 30. 13:38
 19/50 anonim ***** válasza:
61%
hát nyitott szülői ajtó mellett biztos,hogy eszébe se fog jutni :D engem is kirázna még a hideg is a helyében :D
2015. ápr. 30. 13:40
 20/50 anonim ***** válasza:
38%

De dugni délután is tudnak, szóval tök mindegy.

Egyébként én nem engedném, kislány még az ilyen dolgokhoz, meg ne kerülgessék már a szülők hétvégén, mikor nyilván ők is pihennének.

Szépen jöjjön csak haza a saját ágyába aludni.

2015. ápr. 30. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!