Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, hogy rendszeresen szexuális viszonyt folytat egy férfival pénzért cserébe?
Figyelt kérdés
A kérdés csak elméleti!!!2015. ápr. 14. 20:06
1/19 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele. Megkérdezném, hogy mire kell neki a pénz és mennyi és ha tudnék inkább adnék neki, minthogy ezt tegye. Illetve megkérdezném, hogy miért nem szólt, ha pénz kell? Biztosan lenne szankció is, de nem tudom mi.
2/19 anonim válasza:
hozza haza a pénzt,ez jó....de ribansz,hát én megdugnám...XD
4/19 anonim válasza:
Örülnék neki és megkérném szálljon be a költségekbe.
5/19 anonim válasza:
Kitekernem a nyakat,de az apja elobb.Es a ferfit is kiherelnenk...Ez nem elfogadhato az en hazamban.Majd ha nagykoru lesz,elkoltozhet es felolem csinalhatja,csak inkabb ne tudjak rola...En tobbree tartom magamat es a lanyomat is ennel.Mindenki sajat dontese,de szerintem senki nem orulne neki.De az se jobb,amit a tobbi 17eves csinal,ingyen...
7/19 anonim válasza:
"El lehet beszélgetni", de kicsit késő így 17 évesen... Szülő részéről önkorbácsolást követő szeppuku indokolt ilyen esetben.
9/19 anonim válasza:
Ilyen föl se merülhetne, mert nem úgy nevelném, hogy pénzért hetyegjen. Ha mégis megtenné, hát addig verném, míg észhez nem tér. Ugyanis a mi családunkban nincsenek romlott emberek.
10/19 anonim válasza:
Utolsó, gratulálok.
Nyilván ha valakit agyba főbe vernek, az "megjavítja a romlottágtól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!