Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotokról kiderülne, hogy prostituált?
Pont azt akartam írni, mint az első!
Magamat okolnám. Mert ha egy 18 éves ilyenre képes, akkor egyértelmű, hogy nagyon rossz értékeket adtam át neki, és nem tudtam kellő időben visszafordítani ezt a folyamatot.
Biztos megpróbálnék vele beszélni azért, de azt hiszem nem csak neki, hanem magamnak is fejmosásra lenne szükségünk.
Az őszinte beszélgetés már megvolt.
Azt mondta, nem akart ezzel senkinek sem ártani, 5-6 állandó férfi volt, akikkel "összejárt", és nem gondolta, hogy ezzel ennyire megbánt. Bocsánatot is kért, de azt mondta, őszintén nem szeretné abbahagyni, mert szeretne egyetemre menni, de nem annyira jó tanuló, hogy bejusson az államilag finanszírozott helyek egyikére, ezért gondolta, hogy keres egy kis pluszt.
Nem tudom, mit gondoljak.
Azért nem kell a szülőt letámadni rögtön. Mi az, hogy ő juttatta idáig?
Az én szüleim 30 éve élnek boldog, példamutató házasságban, a mai napig ugyanúgy szeretik egymást. Nagyon boldog gyerekkorom volt a testvéremmel együtt. Taníttattak minket, jó sulikba jártunk, mindig vidám volt a légkör otthon, se hangos szó, se idegeskedés stb. Tényleg mint egy álom. Következetesen neveltek, nem volt minden ránk hagyva. És mégis, én egész életemben faltam a férfiakat. Nagyon durván. Igaz pénzért soha. Csak szórakoztam. Le lehet r.bancozni, nem izgat. Itt vagyok 30 évesen, a mai napig nem tudok ellenálni egy jóképű pofinak és egy kis udvarlásnak.
Ne haragudj kérdező, a kérdésedre nem tudok válaszolni, nem tudom mit tennék. Csak szerettem volna elmondani, hogy nem kell egyből a szülőt hibáztatni. Lehet, hogy a te hibád, lehet, hogy egyáltalán nem. Fogalmunk sincs miképp nevelted a gyerekedet.
Szerintem a pénzért szexelés sem feltétlenül rossz.
De jelezhet pl. gyerekkori molesztálást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!