Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti erre hogy reagálnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre hogy reagálnátok? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Ha kavartok egy lánnyal és az meg folyton más srácokról beszél meg az exeiről és,ha te meg féltékeny vagy vagy kicsit flegma akkor rögtön te vagy a hisztis meg ilyenek. Ezt most miért csinálja ? Vagy erre hogy reagáljak ?

#prostituált #sajtoskrumpli
2014. nov. 6. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert csak kavartatok. Ne képzelj bele dolgokat"
2014. nov. 6. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Lefeküdtünk már de nem ez a lényeg.

Edit: a prostituált kulcsszót csak viccből írtam oda :D

2014. nov. 6. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
SAJTOSKRUMPLI??!! MIÉRT VAN A CIMKÉK KÖZÖTT??!! XD XD
2014. nov. 6. 21:41
 4/9 anonim válasza:
Na es a fiuk miert erzik jonak ha raszallhatnak egy lanyra? Hasonlo kerdes :D
2014. nov. 6. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:
ugyan most itt csak én tehetek fel kérdéseket ! :D
2014. nov. 6. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Megdugtad, ennyi. Mit vársz még? Komolyabb dolgot?

Valószínűleg nem várható semmi ha így áll hozzá. "Kihasznált" csak.

...de ha belegondolsz ez annyira nem is rossz :D

Amúgy meg ignoráld a fenébe, ez mindig beválik. Hagy pihentetni kicsit az ügyet, ne foglalkozz vele, ne keresd. Ha komolyabban bejössz neki, akkor meg fog őrülni attól, hogy nem foglalkozol vele és majd ő fog keresni és "behódolni". Ez ilyen játék, nálam már sokszor működik. Ha viszont te hódolsz be, akkor véged. Most pedig ezen az úton jársz.

Ha meg nem keres, akkor amúgy is csak egy dugás volt a lényeg, az pedig megtörtént. Továbblépsz és keresel mást :)

2014. nov. 6. 23:44
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi ! :D de egy csomó lány azon van,hogy harcoljanak érte meg ilyenek... akkor ezt hogy értik ? :D
2014. nov. 8. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy mást mondanak, amire valójában vágynak. "Egyszerű" logika. Nincs logika.

A nők olyan máshogy működnek, hogy elképesztő. 26 év alatt már sokszor rájöttem.

Legutóbbi barátnőm, modell alkat, akkor még volt barátja. Kb nem is foglalkoztam vele, csak mint ismerős. Kicsit amúgy idegesítő is volt csak irtó jó csaj :D

Aztán szétmentek a palijával, és egyre többet találkoztunk, de engem továbbra sem érdekelt, mert akkor olyan magányos farkas style-ban nyomtam, és volt több nő is a láthatáron, nemmellesleg idegesítően picsogó stílus volt.

Szóval full ignoráltam, nem foglalkoztam vele, néha bulikon találkoztunk de ennyi. Sőt még flegmáztam is vele, én voltam a douchebag. Az pedig hogy visszautasítottam rendkívül bosszantotta, és nem hitte el egyszerűen, hogy van valaki aki nem a tenyerén hordozza, tejben vajban fürdetve. Nem kicsit letörtem az önbizalmát.

Aztán végül összejöttem vele, mondván hogy jó csaj miért ne :D

Egészen addig jól is működött a dolog amíg tartottam magamat az elvekhez... aztán meghülyültem. Beleestem a csajba eléggé rendesen, és onnantól kezdve minden keménység határozottság eltűnt, szó szerint küzdöttem a csajért. Megtettem sokmindent, kedves voltam, ajándékot vittem, igazi nice guy lettem. Állandóan mondta, hogy nem hiszi el, hogy lehetek vele ilyen kedves, mikor régebben totál leszartam.

Ekkor jött a fordulat,... azt vettem rajta észre, hogy egyre hidegebb, egyre parancsolgatóbb, hisztériás nőszemély lett. Teljesen megváltozott, és ez nagyon rosszul esett. Aztán egyszer bevalotta, hogy már nem szeret. kész, elmúltak az érzelmei, "megunt"... Na f...sza mondom, pont az ellenkezőjét értem el a nagy küzdéssel. Soha de soha többet nem fogom ezt tenni az biztos. Egy férfi legyen határozott egyéniség, és nem szabad hagyni, hogy fölénkkerekedjen a nő. Kis kedvességet kell határozottan adagolni, hogy amit nyújtasz azt becsülje meg.

Különben pillanatok alatt lelép a bőrdzsekis douchebaggal, vagy csak rádun és elhagy a pi...ba...

2014. nov. 8. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:

...és ez az egész csak a romantikus filmekben működik. Valójában a nők egyszerűen vicces, határozott, érdekes, izgalmakat rejlő férfiakat keresik.

Ha elveszted ezt az izgalmat, behódolsz akkor véged. Onnan már lehetetlen visszakaparni magadat. Egyszerűen képtelenség...

2014. nov. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!