Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, hogy rendszeresen szexuális viszonyt folytat egy férfival pénzért cserébe?
Nem, soha sem voltam elverve úgy istenigazából :D
A szüleim a civilizált emberi megoldások hívei voltak, mint például beszélgetés, egészséges erkölcs és értékrend átadása.
Az agyba főbe verés a tehetetlenség jele, tudja az illető, hogy ő maga nem épített ki annyi tekintély, hogy a puszta mondandója elég legyen, illetve így vezeti le a feszültséget.
Ennyi erővel aki félrelök az utcán, azt is egész nyugodtan elnáspángohatom. Tök jó lenne ilyen anarchiába élni, ahol veréssel nyer mindenki tekintélyt...
Most mondtál ellent önmagadnak. Olvasd el a kérdést mégegyszer. :)
Tehát, ha a 17 éves lányod pénzért örömködik, akkor nem sokra mész a "civilizált" megoldásaiddal, meg a kulturált megbeszéléseiddel, meg az erkölcsös példamutatásoddal.
elgondolkoznék hol rontottam el
biztos kapna egy bazi nagy maflás utána meg a pasit szedném ízekre, biztos lehordanám sárga földig, a kisasszony meg szobafogságot kapna és megmutatnék neki egy nemibeteg gondozót illetne h néz ki a sok szét kurt kqrv@
hátha észhez tér tőle kapná rendesen a fejmosást
de mivel én azt vallom a szülő hibája ha a gyerek ilyen útra tér
és nem szabad elkényeztetni a gyereket hallja csak azt nincs rá pénz, nem lehet mert itt rontják el a szülők h körbe nyalják falják a kisgyereket ahogy a gyerek fütyül úgy ugrik
hát nem a szabályokat a szülő hozza nem a gyerek itt a legnagyobb hiba h a szülők nem tanítanak meg a gyerekeknek semmit a nincs rá pénz, ezt nem illik mert erkölcstelen stb
Érdekesek ezek a hozzászólások!
Nos, én a személyes ismeretségi körömből tudok erre példát hozni.
A lányka 18 éves volt és egyáltalán nem volt "körbenyalva". Folyamatosan azt hallotta otthon, hogy mennyire nehéz megélni és semmire sincs pénz. Néha még tankönyvre sem volt sőt azt is a fejéhez vágták, hogy nem tudják majd finanszírozni a továbbtanulását. A gyerek természetesen ettől elég fusztrált lett. Így jött neki ez az ötlet.
Ezt csak azért írom le elsősorban a kedves utolsónak, hogy lássátok a másik végletet is.
Természetesen más esetek is vannak. Előfordul, hogy a gyerek megszokja azt a bizonyos életszínvonalat amelyen él és ennek hanyatlásakor kezd pénzkereső tevékenységbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!