Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek, hogy a tinilány...

Ti engednétek, hogy a tinilányotok egy olyan fiúval járjon, aki rendszeresen cigarettázik?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 18:58
 1/6 anonim válasza:
85%
Hát attol hogy vki cigizik vagy sem, meg nem lehet belole leszurni semmit. De ha megbeszeled vele hogy ez nem jo, es hogy ne csinalja ezt, azert mert erre kerik akkor sztem engednem.
2013. nov. 17. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Ha csak ennyi a "problémája", akkor igen. Ha drogozna, akkor azt mondom ne engedd, de azért a cigi, hiába nem jó, nem egészséges, azért még nem kell felkötni azt, aki dohányzik.

Amúgy lehet hogy ha egy másik sráccal járna, aki ugyan nem dohányzik, de pl. tiszteletlen, nem tisztelné a lányotokat, játszana vele, kihasználná, akkor sokkal rosszabbul járna a lányotok. Nem?

2013. nov. 17. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
hát a tinik kb 80%-a cigizik. Annó én is cigiztem igy ez azért nem lenne kizáró ok, persze a drog más kérdés lenne de sajnos a mai tinik nagyrészének a fű már oylan mint annó nekünk a cigi. Nem azon fog mulni hogy a lányod rászokik-e vagy sem hogy cigzik-e a barátja.
2013. nov. 17. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

1. Ha amiatt akarod tiltani, mert a fiú cigizik, akkor rossz ember vagy, szülőként sem mutatsz valószínűleg jó példát. Ez alapján megvetni egy egész embert? Gondold ezt át!

2. Ha amiatt akarod tiltani, mert attól félsz, akkor ő is rászokik, azon gondolkozz el, milyen embert neveltél a gyerekedből. Az én szüleim nem féltettek ilyesmi miatt soha, nem vagyok befolyásolható, a saját fejem után megyek, azt csinálom, amit szeretnék, nem azt, ami menő. Ha nem tudsz megbízni így a lányodban, valamit elcsesztél.

3. Hidd el, csak elrettenti a dohányzástól. Volt már cigis barátom, undorító volt vele csókolózni.

20/L

2013. nov. 17. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján nem lehet elítélni valakit.
2013. nov. 18. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tilthatom el... Pláne, hogy 18 éves, nem 14. És amúgy sem tiltanám el pusztán ezért. Sokan cigiznek, és? Attól még jó emberek, hogy van egy káros szenvedélyük, ez nem indok.
2013. nov. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!