Mit szólnál, ha 17 éves lányod rendszeresen fiúkkal kocsmázna?
Aki 13 évesen kocsmázgatni jár, arra az első gondolatai az embernek nem a cuki, és az aranyos..
Amúgy, nem örülnék neki. Néha belefér, de ne rendszeresen. 17 éves lány még nem olyan nagylány, hogy a 40-50es korosztályok "szórakozóhelyére" járjon.
Van olyan kocsma is ahova csak fiatalok járnak... még mindig jobb mint egy diszkó ami tele van drogosokkal.
A kocsma egy nyugis hely általában, lehet beszélgetni, iszogatni, nem csak alkoholt... szóval ha nem részegeskedik akkor szerintem semmi gond vele.
Még nem vagyok szülő,de 17 éves lány igen.Szerintem egy 17 éves lánynak a gondolkodásának már kellene olyan érettnek lennie,hogy ne menjen rendszeresen kocsmázni.Főleg ne alja helyekre,inkább járjon klubba vagy bárba,vagy akárhova,de ne egy sarki kiskocsmába.Ott mocskos alkoholisták tömkelege iszik.
Meg amúgy..most minek alkoholizálni egy TIZENHÉT ÉVES LÁNY(!)!?
És ha szülő leszek és a gyerekem ilyet csinál,akkor valószínűleg elgondolkodnék magamban,hogy hol is rontottam én ezt el,meg hogy milyen társaságba van szegény.És sajnálnám a gyermekem.
Egy lány(osztálytársam) tavaly jött Svédországból Magyarországra(sok év után) és mesélte,hogy ott kevés bolt van,ahol alkohol kapható és a svédek nagyon keveset isznak.Szerintem nem normális az alkoholizmus.Főleg nem tinédzserkorban.
17/L-igen ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!