Mit szólnál, ha 17 éves lányod rendszeresen fiúkkal kocsmázna?
Én is a fiatalok szemszögéből írok, bár a másik nemből. Az, hogy egy 17 éves lány eljár szórakozni szerintem teljesen normális, persze nem mindegy, hogy vörös szemekkel jön haza kóvályogva, vagy pedig kicsit "vidámabban", mint amikor elment. Nem tudom mit értesz az alatt, hogy rendszeresen, de szerintem havi 2-4 alkalom teljesen normális. Az pedig, hogy fiúkkal jár el kocsmázni, nem feltétlen megvetendő. Nekem például sokkal több lánnyal járok szórakozni, mert amikor először elkezdtünk bulizgatni, velük tudtam a legjobbakat beszélgetni (tényleg beszélgetni). A kocsmázásnál pedig nem a legalja helyekre kell gondolni, ahol én lakom vannak kifejezetten olyan "kocsmák", ahova a fiatalok járnak, minden társaságnak van egy törzshelye.
Summa summarum: Nem hiszem, hogy 17 éves lányként az lenne a szórakozása, hogy beül a város legeldugottabb, legkoszosabb kocsmájába tíz 40-50 éves alkoholista közé. De persze a dolgod megítélni, hogy milyen gyakran engeded el, meddig és kivel.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!