Anya meg akarja mondani kivel barátkozzak! Ez túlzás, nem?
Az egyik legjobb barátnőméknek nincs annyi pénzük mint nekünk ( mibse vagyunk gazdagok) és idén rontottam sokat. Anya meg ráfogta a fent említett barátnőmre, hogy tőle tanultam a flegmázást. Pedig a bnőm olvas, rengeteget meg okos is, csak rossz tanuló, es már a rontásom előtt is jóban voltunk. Anya meg olyanokat mondd hogy ő nagyon sajnálja ezt a lányt de sürgősen "építsem le" a barátaim közül. Mondtwm neki hogy nem kell sajnálni, meg ez csak egy ilyen értelmetlen szülői felvetés...
hogy lehet valaki ennyire szűk látókörű??? Egyszerűen a mostani barátaimmal érzem jól magam. Mondtam hogy javitani fogok, kismillioszor de anya megszállott lett ebben a tanulás dologban pedig még van 3 évem javítani. Elegem van
Ilyen hozzáállással érettségi előtt 1 hónappal rájössz, hogy semmit nem tudsz, a kidolgozott tételeket úgy kunyerálod össze, és tolod majd a kávét, meg a Red Bullt, hogy éjszakázni tudj, mert be kell pótolnod 4 évet...
Ha valaki sokat olvas, és okos is, az nem rossz tanuló...
A munkahelyemen sem mondhatom, hogy most szzarok a munkára, majd jövő héten jól fogok dolgozni...
Neked semmi más dolgod! Tudom, nehéz a kamaszélet, én is átéltem, de a tanulást nem szabad mellőzni, mert az egész életed tönkre vághatod vele! Komolyan!
Nem gond, hogy a mostani barátaiddal jól érzed magad, de akkor teljesíts jól az iskolában, és anyukád sem fog szólni, és nem lesz "megszállott"!
Ha nem a barátnőd az oka, bizonyítsd be anyukád előtt
tanulj jobban, javíts, és barátkozz vele továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!