Szerintetek jol tettem hogy nem vettem le?
Kilencedikes vagyok és általánosba nekünk is voltak ilyen vizsgálatok ,de sose kellett levenni. Bugyi , illetve melltartó maradt. Idén egyszer év elején itt is volt orvosi vizsgálat , de ilyenről természetesen szó sem volt.
csak kíváncsiság: Az orvos nő vagy férfi volt.
Szerintem a szüleid az igazgatónál próbálkozzanak. ha a többi szülő illetve gyerek , tanár azt hiszi ,hogy ez normális akkor meg hülyék.
Bar mar 5 eve ballagtam el az altalanosbol, de ilyen nalunk nem volt. Hallas, szem vizsgalat, oltasok es egyebek igen, de soha nem kellett a bugyitol megszabadulni. Teny, hogy le kellett vetkozni, de elofordult, hogy nehanyan ezt sem vallaltak be. Nem lett belole semmi. Viszont kozepisiben mar, en is kerultem kellemetlen helyzetbe. A kedves Doktor ur, rohadt sokaig tapogatta a mellem, raadasul a melltartot is majdnem levette rolam. En naiv azt hittem, hogy kb. mindenkinek ezt csinalta, aztan kiderult, hogy nem. Momdjuk hamarosan mas is volt helyette...
Jol tetted amugy! Remelem a szuleid nem hagyjak annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!