Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jol tettem hogy...

Szerintetek jol tettem hogy nem vettem le?

Figyelt kérdés
7-es vagyok (ált. iskolás) mindig kapunk papírt az ilyen vizsgálatok előtt de most nem kaptunk és 3-asával kellett bemenni nagyon meglepődtem amikor az orvos mondta hogy kérem huzza le térdig a bugyit csak ugy néztem mondtam hogy nem szeretném nem veszek ebben részt és kikuldött másnap pedig beírást kaptam mert nem voltam hajlando levenni. ti levettétek volna? és még nemiszervet e 7év alatt egyszer sem vizsgáltak,meg szerintem nem is kellene.
2015. ápr. 22. 19:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kilencedikes vagyok és általánosba nekünk is voltak ilyen vizsgálatok ,de sose kellett levenni. Bugyi , illetve melltartó maradt. Idén egyszer év elején itt is volt orvosi vizsgálat , de ilyenről természetesen szó sem volt.

csak kíváncsiság: Az orvos nő vagy férfi volt.

Szerintem a szüleid az igazgatónál próbálkozzanak. ha a többi szülő illetve gyerek , tanár azt hiszi ,hogy ez normális akkor meg hülyék.

2015. ápr. 25. 13:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Bar mar 5 eve ballagtam el az altalanosbol, de ilyen nalunk nem volt. Hallas, szem vizsgalat, oltasok es egyebek igen, de soha nem kellett a bugyitol megszabadulni. Teny, hogy le kellett vetkozni, de elofordult, hogy nehanyan ezt sem vallaltak be. Nem lett belole semmi. Viszont kozepisiben mar, en is kerultem kellemetlen helyzetbe. A kedves Doktor ur, rohadt sokaig tapogatta a mellem, raadasul a melltartot is majdnem levette rolam. En naiv azt hittem, hogy kb. mindenkinek ezt csinalta, aztan kiderult, hogy nem. Momdjuk hamarosan mas is volt helyette...

Jol tetted amugy! Remelem a szuleid nem hagyjak annyiban.

2015. ápr. 30. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!