Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jol tettem hogy...

Szerintetek jol tettem hogy nem vettem le?

Figyelt kérdés
7-es vagyok (ált. iskolás) mindig kapunk papírt az ilyen vizsgálatok előtt de most nem kaptunk és 3-asával kellett bemenni nagyon meglepődtem amikor az orvos mondta hogy kérem huzza le térdig a bugyit csak ugy néztem mondtam hogy nem szeretném nem veszek ebben részt és kikuldött másnap pedig beírást kaptam mert nem voltam hajlando levenni. ti levettétek volna? és még nemiszervet e 7év alatt egyszer sem vizsgáltak,meg szerintem nem is kellene.
2015. ápr. 22. 19:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted.
2015. ápr. 22. 20:33
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Volt már hasonló kérdés, fiúktól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3968..

Itt a rendelet:

[link]

A nemiszervek vizsgálata is beletartozik elvileg a teljes fizikális vizsgálatba. Amit írsz, az azért fura, mert 7. évfolyamon nincs kötelező orvosi szűrővizsgálat, pláne értesítést sem kaptatok róla.

2015. ápr. 22. 20:48
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

én fiú vagyok, de én sem vettem volna le..

ofőd sem normális, hogy ezért beírást adott, LOL.

2015. ápr. 22. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hogy van e ilyen, vagy nincs, és szükséges e?? Mégis mit néznek? De én mint szülő nem engedem a tudtomon kívül vizsgálni a gyereket (sürgős ellátás, baleset az más) ha valahova kell, elviszem, a háziorvos/szakorvos megvizsgálja, ha kell ad papírt az iskolába, hogy megvolt a vizsgálat és ennyi.
2015. ápr. 22. 22:04
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom... Jó, hogy nem vetted le! A többiek mind levették?

Jól teszik a szüleid, hogy bemennek. Ne hagyjátok magatokat, ez idiótaság. Nekünk sosem volt ilyen vizsgálat.. Max a felsőt kellett levenni, de melltartó maradhatott.

18L

2015. ápr. 22. 22:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom, hogy fiúknál megnézik, leszállt-e a heréjük, mert ez fontos. De ez első-második osztályban van, nem 7-ben. A lányoknál meg mit kell megnézni rajta? Szerintem jól tetted, hogy nem vetted le. Nekem is volt egy sulidokim, aki állandóan belenézett a bugyinkba... Szóltam anyának, onnantól nem engedélyezte az iskolaorvosi vozsgálatokat, helyette a háziorvoshoz jártam és vittem igazolást. Már azt sem tartottuk normálisnak, hát még ez, hogy le kell venni... Remélem a szüleidnek sikerül intézniük valamit ezügyben
2015. ápr. 22. 22:14
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Utolso. Ez masodikban nincs. Nem tudom honnan vetted. Ez mar kamaszkorban van. Es urologusnal vagy haziorvosnal nem pedig egy általános iskolában. A masik meg egy lányt hogy vizsgal meg kívülről? Ez a nőgyógyász feladata es akkor mikor te magadtol mész.
2015. ápr. 22. 22:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeim szerint, amikor mi kaptunk papírt, akkor benne volt, hogy, húgyutak/nemiszervek vizsgálata, de ilyesmire nem került sor.
2015. ápr. 22. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Nyolcadikos vagyok. Nalunk a 8 ev alatt egyszer sem volt nemiszerv vizsgalat. Tehat ilyen nincs. Jol tetted,hogy nem vetted le.
2015. ápr. 23. 09:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van, a fiúknak a heréjét "tapogatta" meg a dokinő, és bizony, volt, akit elküldött komolyabb kivizsgálásra, mert valamit nem talált rendben.

A lányoknak meg a szeméremdombot nézték - lapostetű miatt, elsősorban.

2015. ápr. 24. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!