Lombikosok! ET+3. napon vagyok! Eddig aktivan pihentem, de ma már kicsit tettem-vettem! Már délutántól fáj az egész hasam (szinte gyomortól alhasig), feszül is izomláz szerüen! Eléggé megijjedtem, van okom rá?

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, hogy állok vagy ülök, akkor is fáj! Mondjuk igy nem is birok sokáig állni! Tapasztalt lombikosok kicsit nyugtassatok meg...
2014. okt. 9. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez teljesen normális. A stimuláció és a petesejt leszívás velejárója gyakra. Ilyenkor jóval nagyobbak a petefészkeid mint normál állapotban.
2014. okt. 9. 21:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! Ezer bocsi az offért, én a hasznosra nyomtam rá...

Egyébként arra kezdek gyanakodni hogy hiperstimus vagyok, remélem nincs igazam...

2014. okt. 9. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Miből gyanakszol rá?

nekem volt, majdnem belehaltam.

2014. okt. 9. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Az elsonek igaza van! A szervezet jelez! Pihenj tobbet, igyal sok folyadekot, sok feherjet es menjen a magne b6! Nekem eut tanacsoltak mert nagyok meg a petefeszkek!
2014. okt. 10. 07:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Ma reggelre olyannyira elmúltak a panaszaim, hogy úgy érzem magam mint 2 héttel ezelőtt, amikor még semmi nem történt!
2014. okt. 10. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:
3-tól megkérdezhetem hogy érti hogy majdnem belehaltál?Mit éreztél?
2014. okt. 10. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Így szó szerint. Rohammentő vitt kórházba nem mérhető vérnyomással és 33 fokos testhővel. 1.5 hét intenzív osztály és a dokik is imádkoztak, hogy túléljem.
2014. okt. 10. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
És utána megpróbáltad újra?
2014. okt. 10. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Orvost váltottam, kiderült, hogy feleslegesen csinálták addig a lombikokat mert esélyem sem volt egyébként a sikerre.

Kezeltek rendbe raktak 1 év múlva mentünk máshova újra, ott egyből sikerült, ma már 3,5 éves a nagy fiam.

2014. okt. 10. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!Kérdező ma hogy érzed magad?Én is ma vagyok ET+5 napon!
2014. okt. 11. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!