Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jol tettem hogy...

Szerintetek jol tettem hogy nem vettem le?

Figyelt kérdés
7-es vagyok (ált. iskolás) mindig kapunk papírt az ilyen vizsgálatok előtt de most nem kaptunk és 3-asával kellett bemenni nagyon meglepődtem amikor az orvos mondta hogy kérem huzza le térdig a bugyit csak ugy néztem mondtam hogy nem szeretném nem veszek ebben részt és kikuldött másnap pedig beírást kaptam mert nem voltam hajlando levenni. ti levettétek volna? és még nemiszervet e 7év alatt egyszer sem vizsgáltak,meg szerintem nem is kellene.
2015. ápr. 22. 19:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

MIVAN???

bugyit letolni?

nekünk max egy vérnyomás mérés, hallgatás volt

ezmi???

szüleidnek szólj meg tanárnak is! ez tutira nem normális!

2015. ápr. 22. 19:55
 2/22 A kérdező kommentje:
szoltam az ofőmnek is ő irta be nekem a beírást. azt mondta ez van részt kell venni a vizsgálaton ha akarok ha nem. anyáéknak szoltam be mentek az iskolába de az ofőm ugyan azt mondta nekik hogy kötelező ezeken a vizsgálatokon részt venni.
2015. ápr. 22. 19:57
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, szólj a szüleidnek és a tanárnőnek is. Ilyen vizsgálat semmiféle oktatási intézményben nincs.
2015. ápr. 22. 19:57
 4/22 A kérdező kommentje:
anya azt mondta holnap megint be mennek!
2015. ápr. 22. 19:58
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
?? Tuti nem vettem volna le.... főleg nem úgy hogy ketten még ott vannak rajtam kívül.. többiek levették? bár én már rég nem vagyok iskolás de sosem kért ilyet a doki. Max a felsőt le kellett venni de melltartó maradhatott és akkor is csak a mellkasunkat hallgatta...
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

nemi szervet iskolában sosem vizsgálnak!

én szülőként biztos rárúgnám az igazgatóra az ajtót, hogy ez mi?!

7/22 anonim ***** válasza:
93%

Atyaég... Nagyon jól tetted, hogy nem vetted le. Az meg, hogy kötelező.. Rólam ugyan le nem erőszakolná senki a bugyit, ha mégis ilyen történne, akkor a szüleim hatalmas balhét csapnának. Már nem vagyok egyébként iskolás, de én szülőként ugyanezt tenném.

Iskolában ilyen vizsgálat nincs!

2015. ápr. 22. 20:02
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
Van nemiszerv vizsgálat, fiúknak is, lányoknak is.
2015. ápr. 22. 20:10
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

8: hol? ált. iskolában? 2 másik ember előtt? mióta?

10éva jártam általánosba, de akkor még nem volt

2015. ápr. 22. 20:11
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

Soha nem volt nemiszerv vizsgálat... Soha!

Ha szülő lennék, akkor nem engedném. Pláne nem ilyen körülmények közt. Ha nemiszerv vizsgálat kell, akkor majd elviszem magándokihoz vagy sztkba.

2015. ápr. 22. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!