Anyukák, kismamák! Nemsokára szülök, Huggies 2-es pelenkát vettem (3-6 kg) egy 90-es csomagot. Picit tanácstalan vagyok, jól tettem, hogy ilyet vettem kezdésnek?
A kórházakban (ahol egyébként adják a pelust)ott is 2-es méretet használnak.Nem fog belőle kifolyni semmi,csak mert nagyobb.Nagyobb a nedvszívóképessége,ennyi előnye lesz. :)
Mondjuk én nem vettem ilyen sokat,mert mi van,ha nem válik be (nem bírja a baba bőre,nem vagyunk vele megelégedve,stb. miatt)De majd úgy is kitapasztalod.
Én pl. próbáltam a DM-eset is,nekünk tragédia volt,alig vártam hogy elfogyjon; pedig tényleg sokan dícsérik.
Tényleg érdemes ,főleg az elején, a kísérletezgetős szakaszban kisebb csomagot venni és tesztelni,hogy a Te babádnak melyik fog beválni.Minden gyermek más.
Napi 6-8 pelussal számolj,de lehet lesz napi 10 is.Van,hogy minden szopikor alkotnak valamit a pelusba; így az első 1-2 hónapban "enni" fogjátok a pelenkát.
Én a Huggies-ből az 1-est vittem be magammal, ilyet:
Pont elég volt, kitartott az 5 nap alatt, míg bent voltunk. Az én babám 2800 gr-mal született, mivel korábban jött. Lényeg: kb 9 hetesen váltottunk 2-re, de volt hogy még az 1-ből is kifolyt neki a pisi és kaki is, márkától függően.
Szóval majd ha már meglesz a babád, derül ki, hogy milyen méret jó neki. Minden esetre mi elég sok egyest vásároltunk még. 1-esből a Pampers Premium vált be nagyon!!!! 2-ből a sima Pampers. De van olyan anyuka, aki utálja ezt a márkát. Neked kell majd kitapasztalni, mi válik be.
De vegyél 1 kis csomag 1-est
Egy nagy csomag 2-est ha picike és jó még rá böven akkor veszel még 1-est ha ugy látod jó rá a 2-es hanyagold az 1-est. Pazarolni nem fogsz mivel ugy is el kel használod akár melyikel kezdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!