Tanácstalan vagyok. Kislánynak milyen babakocsit vegyek? Küldenétek linkeket, vagy képeket?
Első és legfontosabb, hogy ne fix kerekes legyen. Sokkal nehezebb vele közlekedni.
A másik fontos dolog, hogy élőben lásd a kocsit, mert így jobban tudsz dönteni, hogy megfelel-e az igényeidnek.
Az előző hozzászólók által belinkelt kocsik nagyok, nehezek és nem sok pozitív véleményt olvasta róluk.
Ja még egy, három kerekűt én személy szerinte nem vennék, sokkal ingatagabb.
Én ilyet vettem használtan:
Nagyon elégedett vagyok a kocsival és nagyon jó áron jutottam hozzá. Szerintem szétnyűhetetlen.
Szerintem 2 megfontolásból is felesleges rózsaszínt venni. Jelzem én is imádom a rózsaszínt, de ha mégis kiderül, hogy kisfiú ami nem sokszor de néha előfordul az nem lesz olyan nagyon jó neki. Illetve ezeket nem nagyon használod el úgy sem és egy unisex szint könnyebb eladni. Ha pedig megtartod és a második fiú lesz akkor megint nem jó a rózsaszín. Mi zöldet vettünk mert az jó fiúnak, lánynak is.
Szerintem ez is szép illetve narancssárga is :)
Kedves 6-os hozzászóló.
Igaz én nem láttam az általad belinkelt szuper kocsit élőben (viszont rengeteg hasonlóval találkoztam), de eleve fix kerekeset nem vennék. Amúgy meg nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni.
Kötekedni meg nem itt kell, mert ide elég sokan ezért jártok/nak.
Az első néhány belinkelt kocsiról nekem sincs jó véleményem. :( Én elmentem, kipróbáltam, nagyon szépek, de nehezek és elég nehéz velük fordulni, mert fix kerekes.
Ilyenünk van, piros-fekete és mi is kislánynak vettük. Imádom nagyon! Meg a kislányom is. 19 hónapos és elég jól ki tudtuk/tudjuk használni. A döntés a te kezedben van, jó válogatást és boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!