Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácstalan vagyok. Kislánynak...

Tanácstalan vagyok. Kislánynak milyen babakocsit vegyek? Küldenétek linkeket, vagy képeket?

Figyelt kérdés
Nekem is babakocsi kérdés .Mit vegyek kislánynak ??Milyen babakocsit ,Nektek milyen van???Esetleg kép??

2012. nov. 6. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez a kislányomé volt:

[link]

Nagyon elégedett voltam vele, és ha kisfiú lesz a kistesó, neki is jó lesz... :)

2012. nov. 6. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
2012. nov. 6. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekunk stokke van....szerintem a legjobb valasztas..
2012. nov. 7. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyet szeretnék majd, sok jót olvastam róla, kislánynak meg több színből is lehet választani. a bézs is, piros is illik. és esetleg ha a későbbiekben lesz egy fiú is, neki is jó.:)

amire figyelni kell: bolygókereke legyen, ne legyen nehéz (ez nincs 10kiló, ami nagyon könnyűnek számít a babakocsik körében), nem baj, ha egyben van a tolókarja, mert így egy kézzel is könnyen lehet tolni, lehet állítani, ami az anyuka magassága miatt is számít (én majdnem 180centi vagyok és nem jó a sok fix tolókaros babakocsi, mert alacsony), legyen kosara amibe pakolhatsz, jó ha nem olyan széles a kerekeivel együtt, sok ajtón nem lehet betolni, mert túl szűkek ezekhez! legyen nagy a mózeskosár része és lehetőleg műanyagfalú, ne textil.

ezeknek mind megfelel ez a babakocsi amit küldtem és szerintem a többihez képest egész jó áron van! érdemes vaterán is megnézni!

2012. nov. 8. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!