Anikó710305 kérdése:
Most vagyok 29 hetes terhes és a doki felírta a TARIVID-RICHERT 200mg tabletát, mert találtak valami fertőzést. De a gyógyszert elvileg terhesek nem szedhetik, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:11
1/7 anonim válasza:
Szedd be. Az orvosod tudja mit csinál.
2/7 anonim válasza:
a tarivid rohadt erős gyógyszer. én ráadásul allergiás is vagyok rá. majdnem megfulladtam tőle. sztem mielőtt beszeded kérdezz meg egy másik dokit is
3/7 anonim válasza:
Szerintem is tudja az orvos mit ir fel.minden gyógyszerre ráirják ugye mert kismamákon nem tudnak kisérletezni.biztos már irt fel másnak is ilyet.olyat biztos nem ir ki a doki amitől bajod lenne neked vagy a picinek.de ha ugy nyugisabb vagy kérdezz meg mást is.
Jobbulást
Boldog babavárást
34hkm
4/7 anonim válasza:
azért én egy dokiért se tenném tűzbe a kezem...
5/7 anonim válasza:
Mi volt a tüneted?
Van Pesten egy intézmény, ahol kismamák kérdezhetnek gyógyszerekről, mit lehet és mit nem. Tudományosan, az összes gyógyszert hatását tudják kismamákra nézve. A nevüket elfelejtettem, de neten keress rá. Én felhívtam őket, készségesek voltak. Valami fura nevük van, hátha tudja itt valaki.
6/7 anonim válasza:
Megvan! Tetratológiai intézet. Ha senkitől nem tudsz tanácsot kérni, akkor hívd a Teratológiai Telefon Tanácsadást, ők segítenek:(1)-363-22-29, (1)-3838-477 !!!
7/7 anonim válasza:
Hogy vagy? Sikerült utána járnod? Szeded a gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!