7+5 idős terhes vagyok, üres a petezsákom,31 napos a ciklusom. Szerintetek van remény? Jövő szerdára rendelt vissza a doki, hátha lát majd valamit.
Hát... ha visszahívott kontrollra, akkor talán valamicske van még, de túl sokat én sem mondanék.
Nekem a 6. héten már volt szívhang, 7. héten már szokott lenni. Esetleg ha kitolódott a peteérésed és valójában később fogant, mint ahogy az utolsó menzesz alapján "kellett volna". Reméljük!
Huhhh... Hát köszi. :(
És tudja valaki, hogy ha "üres" marad, akkor mi a dolgok menete?
Szia!
Tudom most minden ilyen jellegű válasz fáj neked,de nincs sok remény.7 hetesen már van fej,kezdetleges test,szív ami működik és a végtagok kezdeményei.Ha üres a petezsák akkor a petezsák tartalma,vagyis az embrió felszívódott.
Ilyenkor várni szoktak hátha magától kiürül a szervezetből,vagy esetleg menstruációt elősegítő gyógyszert adnak,hogy a vérzéssel együtt leváljon a nyálkahártyáról a petezsák.
Van,hogy ezek nem segítenek akkor befejező abortuszt csinálnak,vagyis egy belső tisztítást műtétileg.
Sajnálom..:(
Szia!
Mi újság Veletek?Írj mi történt megmaradt a babó?
Szép napot az egyik korábbi válaszolód:)
Üdv mindenkinek!
Minden rendben van, szerdán 13 mm-es magzatot láttunk, szívhangot hallottunk. Ez 7+4 hetesnek felel meg, pedig már 9 hetes lennék majdnem.
Remélem ez jó tanulság és remény mindenkinek, aki ilyen cipőben fog járni.
Köszönöm a bátorítást mindenknek!
Egyébként nem nagyon értem, azt mondta a doki, hogy nem bújhatott el, olyan nincs, hanem egyszerűen később fejlődött bele. Mindenesetre jó nagyot nőtt 1,5 hét alatt. :) Csak így tovább:)
Gratulálok!!
Nagyszerű hír:))
Vigyázzatok magatokra minden jót,egy három gyerkőcös és 15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!