6 hetesen pulzáló 2mm-es embriót láttunk magánrendelős UH-ban, egy hét múlva jelentkeztem az SZTK-ba, és 7 hetesen ott már üres petezsákot látott a doki, van remény?
Szia remény mindig van. Én a helyedben keresnék másik orvost is, hogy Ő is nézze meg. Nálam sajnos ugyanígy volt ahogy nálad, mondjuk az Én orvosom nem várt 1 hetet. 2-3 napon keresztül naponta vizsgált és végül a 4. napon 5 orvos azonos véleménye alapján missed ab. lett a vége.
De mostanra újra kismami vagyok. 11 hetes
Fel a fejjel.
Köszi! Felkészültem a lehető legrosszabbra, csak néha eszembe jut néhány ilyen reményt keltő gondolat, bár tisztába vagyok, hogy nem sok esély van rá. Természetes úton nem lehet gyerekem, így nagyon megvisel, hogy megint újra kell kezdeni a lombik kezelést, de természetesen nem adom fel.
Neked pedig őszintén gratulálok!
Szia!
Nyugi! Ugyanígy jártam! Csak nálam hétfőn még látták a babát akkor szerdán egy másik doki már nem..Én is másik UH gépen lettem megnézve és ennyit jelent! Te csak bízz továbbra is, nekem is ott volt a törpe, csak az az Uh gép nem volt jó, vagyis nem volt annyira jó, mint a másik...Másnap visszarohantam az előző dokihoz, és ő ugyanúgy látta az én picurimat :-) Szóval imádkozz és csak pozitívan, ott van az a pici, bízz benne!!!!!!!!!!!!!!!!NAgyon szorítok érted, tudom min mész keresztül!! Kitartás, ne add fel soha a reményt!
Nagyon köszönöm, annyira aranyosak vagytok!
Most már holnap többet tudok, és megbeszéltem a férjemmel, hogy bármit mondanak holnap a vizsgálaton megnézetjük magunkat máshol is. Tud valaki jól felszerelt nőgyógyászatot az Örs közelében? Hálásan köszönöm a biztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!