6 hetesen van remény hogy lásson a doki szívműködést?
Elméletileg már lehet szívhang, de azért nem 100%, úgyhogy ha netán mégse lenne akkor ne izgulj, majd visszahív a doki a jövőhétre és akkor már lesz illetve akkor már a méretben is tud viszonyítani.
A táppénzről kérdezd a dokid, bár az én véleményem, hogy inkább pár hétre jobb elmenni pihenni, hogy jól induljon a dolog. Minden jót kívánok!
Nekem már az 5.héten látott szívhangot!
Pihenj sokat és próbálj me nem stresszelni :o) !
Az én picimnek már volt szívhangja 6 hetesen.
A tp-ről nem tudok mit mondsni, nálunk külföldön nem igazán divat, ha azzal mész orvoshoz, hogy stressz miatt akarsz tp-re menni, szóba sem állnak veled. Nekem is stresszes volt a munkahelyem, de mióta elkezdett nőni a pocakom, a főnököm a széltől is óv, egész nap bent ülök a munkában, mint valami szanatóriumban, a többiek meg güriznek helyettem :o)
6 hetesen van szívhang, de van olyan gép, hogy csak a 8. héten látszik. Ez nem baj.
Ne kockáztass, ha stresszes a munkád. Én 2-szer elvetéltem e miatt. Most igyekszem távoltartani magam a fölösleges izgalmaktól. Táppénzen vagyok a 7. héttől.
Majdnem 10 hetes km.
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!