Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen még koraszülöttként...

36 hetesen még koraszülöttként kezelnék ha megszületne a babám?

Figyelt kérdés
mekkora lehet? és mivel lehet még fejletelenebb mint a 40. hétre születettek?és mennyi ideig tartanának bent?
2011. okt. 28. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Betöltöd a 36 hetet, és a baba 2,5 kg megvan (van ahol 2200-2300 gr is elég), már nem viszok koraosztályra.

35+5 hétre születtek az ikerfiaim, 2 és 2,5 kg voltak, 2 nap miatt korababák, de ha a kisebb fiam 2200 gr meglett volna, nem kerültek volna koraosztályra. 11 naposan jöttünk haza.

2011. okt. 28. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Betöltött 36.hét,a babasúlya 2500gramm,EGÉSZSÉGES ÚJSZÜLÖTT!!! :) Semmi hátrány nincs!Mindenki mrad a helyén!:)Már csak a zsir szövetei nönek ott benn!(esetleg a körmöcskék szemöldök)
2011. okt. 28. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

36 hét, és 4 napos voltam, amikor a kisfiam született, 2300 grammal, császárral. Koraszülött besorolást kapott, de nem volt huzamos ideig inkubátorban, csak órákra. Ő volt az egyetlen pólyásbaba az osztályon, mindig abban hozták ki, mert fázott.

Kedden hajnalban született, péntek délelőtt már haza akartak küldeni.

Nem tudom, hogy másnak milyen volt, nekem az etetések miatt volt nagyon nehéz.

Nem tudott szopni, mert gyenge volt, ezért fejni kellett, és cumisüvegből etetni. Annyira pici volt a gyomra, hogy 20-30 grammokat evett egyszerre, azt is nagyon lassan, folyton elfáradt, és belealudt, de két óra múlva újra kezdtük.

És bukott is sokat, mert nem zárt jól a gyomra.

Szóval az etetés nagyon macerás volt, viszont nagyon gyorsan összekapta magát, 4-5 hónapos korára utolérte a normál súlyát, és végül 16 hónapos koráig szopizott.

2011. okt. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!