Én gondolom rosszul? 39/N (két kamasz lányomról van szó)
Ugyanazokat tudom csak én is mondani, mint az előttem szólók. Kényelmesebb, jól néz ki, jól el lehet rajta férni, jól jön akkor, ha a lányok pizsamabulit rendeznek, nem kell mindenkinek a földön aludnia, ha barátjuk lesz, azt nem részletezem, miért, vagy esetleg arra is, ha vendégek jönnek hozzátok több napra, egyik lányt bekülditek a másik szobájába, és máris nem a kanapén kell nyomorogni szerencsétlen vendégnek.
Nekem ilyen multifunkciós kinyitható ágyam van, ami hol kanapé, hol ágy. Akkor kaptam, amikor új lakásba költöztünk, 12 éves voltam, azóta 6 év telt el, és nem cserélném le az ágyam. :)
Én 20 éves vagyok, a tesómmal egy szobában voltunk egy ideig, és addig kihúzhatós ágyban aludtunk. De általában mindig ki van húzva ha egyedül alszok akkor is.
Az attól függ hogy álltok anyagilag, ha ki tudjátok fizetni, és ha hely is van, akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!