Én gondolom rosszul? 39/N (két kamasz lányomról van szó)
bár már 30 elmúltam, azért válaszolok :D
12 évesen kaptam egy kanapéágyat, amit ha kinyitsz, franciaágy lesz, de összecsukva is kényelmes, egyszemélyes. imádtam :) majd mikor férjezmentem és elköltöztünk, vettünk egy franciaágyat, a nappaliba meg 2 relax fotelt a kanapéágyhoz :) miután megszületett a gyerek, nagyon sokszor aludtam vele azon, hogy a férjem ki tudja pihenni magát, ne ébresszük 3 óránként. most már nagyobb a gyerek, ha beteg, akkor alszunk csak a nappaliba. semmi baja, jó minőségű, imádom a mai napig :)
én azt gondolom, hogy ha az időt nézzük is anyagilag megéri, mert nem kell 3-5-10 év múlva venniük majd és addig is tespedhetnek hatalmas helyen :)
Ne olvastam végig minden választ, valószínűleg már írták is, de:
Én tuti, hogy nem vennék x év múlva megint ágyat. Lehet, hogy most még "elég" lenne nekik és rábeszéled őket az egyszemélyes ágy vásárlására, de 1-2 éven belül azon kapod majd magad, hogy kell a nagyobb ágy.
Én legalábbis mindig úgy gondolkodtam, hogy a lányaimnak egyszer komoly kapcsolata lesz (így is lett) és úgy vásároltunk ágyat is.
Amikor én voltam tini, kis felnőtt, akkor én is utáltam egyszemélyes ágyon "nyomorogni" a párommal.
Na, most akkor inkább most vennéd meg és "ölnéd" bele a pénzt, vagy 1-2 év múlva fizetsz megint 90-100 ezret fejenként új ágyra?! Ezeket meg eladod 20-30ezerért max. ?!
Megérné neked ... ?
Nekem 7 éves korom óta csak francia ágyam volt/van :D Szomorú is vagyok , hogy a koleszba csak sima van:c
16/L
Kb 8 éves korom óta francia ágyban alszom. (180x200 cm)
Ezerszer kényelmesebb, semmiképp ne vegyél nekik egyszemélyeset.
19/F
Én hogy utáltam az egyszemélyes ágyamat! 14 éves koromig olyanom volt. Nekem nagyon sokszor folyik az orrom, illetve az ekcémás kezemet éjszakára is kennem kell, így kényelmetlen volt lehajolgatni az ágyról a földre ezekért, ráadásul az a kis hely...
Aztán szülinapomra kértem egy ágyat, és kaptam is. Asztalossal csináltatták, így az ágykeret 20.000 ft-ból kijött, matracot 40.000 ft-ért vettek, de én azt eladtam és vettem egy jobbat 17 évesen.
180x200-as, imádom a mai napig, annyira kényelmes, elférek, fetrenghetek.. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!