Párom lányát közösen neveljük több, mint 10 éve, anyucinak egyéb kifogása volt, ő nem tudja, ő nem bírja, de nem is erőltette a leányzó nevelését, kiment Angliába. (folyt lent)?
Figyelt kérdés
Mi tényleg minden tőlünk telhetőt megadtunk a leányzónak,pár éve már anyuci is összeszedte magát,-közben látogatgatta,hívogatta a lányt,-és azóta ő végképp istenítve van... a nagylány "már nem emlékszik",h az apjával is lett volna moziba pl,semmi nem jó amit mi csinálunk,ahogy mi csináljuk,egyáltalán mért kínlódunk itt,mért nem megyünk külföldre,mert hiába a család,ha nincs pénz(mondom mégegyszer:ő nem hiszem,h bármiben hiányt szenvedne)Ti hogy állnátok a dolgokhoz?Hogy reagálnátok le?2015. febr. 19. 11:20
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már vitánk...mint szerintem minden kamasz-szülő-és igen,sajnos feljött minden...én őszintén elmondtam mindent,és anyuciról is a véleményemet,hogy igen elítélem,amit tett,de persze még minden előtt ő már kivédte magát,hogy neki nem volt más választása,ő a gyerek érdekeit nézte,őt mindenkii bántotta...igen és védi a gyerek...és igen volt kint nála és mindent szépnek lát és igen,a pénz FONTOS!!! hiába maradna a családdal,ha nem lenne pénze...hát nem egyszerű...(elég sznob beállítottságúnak látom sajnos,mint anyuci,nem mint amiben felnőtt..)
2015. febr. 19. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!