Hogyan szólít titeket a gyereketek? Anyának, mamának, anyucinak vagy máshogy? Apuka megnevezését is írhatjátok.
Engem az anyját a keresztnevemen.Amióta tud beszélni én csak Andi vagy Andika vagyok neki.A mostohaapját is a keresztnevén szólítja.
Megjegyzem nagyon jó a kapcsolat köztünk.A fiam már 21 éves,de még mindig jókat dumálunk,szórakozunk..
17 hós
engem Mamának, mert a férjem német és itt mindenki mamáz, de én magamat elötte anyának mondom, de csak mamát mond.
apát is mamázza. söt mindenkit mamáz akit szeret. de ha rákérdezünk hol az apa, hol a bácsikád mindenkit megismer és mondja hogy mama.
A 3 évesem anyának szólít vagy anyuci, anyucika, ha könyörögni kell vmiért :)
az 1 évesemnek aja vagyok, bár mikor itthon van az apja is, akkor néha keveri az anyát és apát :)
kb 10éves koromig édesanya, édesapa.
19L
Anya: Anyi, anya, anyucika (ha kell nekik valami). Reggeli üdvözlés: Jó reggelt, édesanyám! :)
Apa: Api, apa, apu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!