Nagyon hülye kérdésem van! Ahol kicsi a korkülönbség a két baba/gyerek között, és a pici baba kapcsán újra van teje az anyucinak, az ad a nagyobb gyereknek is az anyatejből?
Semmi ciki nincs a kérdésedben. Amiről írsz, azt Tandem szopinak hívják. :o)
Sok ilyen ismerősöm is van.
Én is készültem rá, de végül 20 hónapos korában a lányom magától nem kért több cicit, amikor 6,5 hónapos volt a pocaklakó. Amikor megszületett, újra kínáltam, de már nem tudta, hogyan kell szopizni, a lefejt anyatej meg nem ízlett neki.
Viszont a mai napig (10 hónapos a pici) szívesen odajön, és megnyalja a másik mellem. Nagyon édes ilyenkor, huncut mosoly az arcán, és megy is a dolgára...
A www.lll.hu oldalon olvashatsz erről (is).
Nem hülye a kérdésed. És valóban elgondolkodtató. Ha én lennék ilyen helyzetben lehet h felkínálnám a nagyobbnak újra a cicit, és ha elfogadná, miért is ne?
Csak h újra szopizna a nagyobb, lehet h elenné a kajcsit a pici elől, ami ugye most a picinek kell h elég legyen.
2. gyerek vagyok, és mondták a szüleim, hogy annak idején a 15 hónappal idősebb bátyám is kapott újra egy kis anyatejet.
de szerintem cumisüvegből, azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy szopott volna. :)
Nincs ezzel semmi gond. Ha akarod, és ha elfogadja a nagy, adj neki nyugodtan, de mindig csak azután, hogy a kicsi jóllakott.
Lehet nem fog ízleni neki, hisz a tej mindig a kicsi igényeihez fog igazodni és változik az összetétele.
Lányom meg akarta kóstolni, de én nem engedtem neki, nehogy rákapjon, és megint szoptatnom kelljen-én nem kívántam kettőt egyszerre szoptatni.
megnyalja a másik melled??
jézusom, ez annyira perverz, miért engeded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!