Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon hülye kérdésem van!...

Nagyon hülye kérdésem van! Ahol kicsi a korkülönbség a két baba/gyerek között, és a pici baba kapcsán újra van teje az anyucinak, az ad a nagyobb gyereknek is az anyatejből?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy furán hangzik, de nagyon kíváncsi vagyok. :) Meg hát ha nagyobb a kereslet, akkor a kínálat is nagyobb. És lehet akkor újra szoptatni a nagyobbat? pl. ha másfél éves a nagy, akkor ugye még simán szopizhat, csak elfogadná újra? Kérem szépen, akik le akarnak hülyézni a kérdésem miatt, vagy undorítónak tartja ezt a dolgot, az monitort kímélő hangnemben írjon... :)
2010. jún. 30. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Semmi ciki nincs a kérdésedben. Amiről írsz, azt Tandem szopinak hívják. :o)

Sok ilyen ismerősöm is van.

Én is készültem rá, de végül 20 hónapos korában a lányom magától nem kért több cicit, amikor 6,5 hónapos volt a pocaklakó. Amikor megszületett, újra kínáltam, de már nem tudta, hogyan kell szopizni, a lefejt anyatej meg nem ízlett neki.

Viszont a mai napig (10 hónapos a pici) szívesen odajön, és megnyalja a másik mellem. Nagyon édes ilyenkor, huncut mosoly az arcán, és megy is a dolgára...

A www.lll.hu oldalon olvashatsz erről (is).

2010. jún. 30. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülye a kérdésed. És valóban elgondolkodtató. Ha én lennék ilyen helyzetben lehet h felkínálnám a nagyobbnak újra a cicit, és ha elfogadná, miért is ne?

Csak h újra szopizna a nagyobb, lehet h elenné a kajcsit a pici elől, ami ugye most a picinek kell h elég legyen.

2010. jún. 30. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol (talán az lll oldalán) olvastam arról, hogy ilyenkor a lefejt tejet akár kakaóként oda lehet adni a nagyobbik gyereknek. Ennél jobbat nem is kaphat, hiszen fajazonos fehérje, nem egy másik állat anyateje, mint a tehéntej.
2010. jún. 30. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elvi síkon el tudom képzelni,de a gyakorlatban nem.Aki elválasztotta már a babáját,az ciciből már nem szivesen adna esetleg cumisüvegből talán...Én pont azért választottam el 20 hónapos kisfiamat mert jön a kistesó és valamilyen megmagyarázhatatlan okból zavaró lett számomra(nem fizikailag hanem mentálisan)De lehet hogy másnál működő képes lehetne ez a dolog?!Engem is érdekel más véleménye!
2010. jún. 30. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

2. gyerek vagyok, és mondták a szüleim, hogy annak idején a 15 hónappal idősebb bátyám is kapott újra egy kis anyatejet.

de szerintem cumisüvegből, azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy szopott volna. :)

2010. jún. 30. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Ha akarod, és ha elfogadja a nagy, adj neki nyugodtan, de mindig csak azután, hogy a kicsi jóllakott.

Lehet nem fog ízleni neki, hisz a tej mindig a kicsi igényeihez fog igazodni és változik az összetétele.

Lányom meg akarta kóstolni, de én nem engedtem neki, nehogy rákapjon, és megint szoptatnom kelljen-én nem kívántam kettőt egyszerre szoptatni.

2010. jún. 30. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

megnyalja a másik melled??

jézusom, ez annyira perverz, miért engeded?

2010. jún. 30. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
az elsőnek írtam az előző hsz-t.
2010. jún. 30. 16:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Megnyalja. :) Szerintem aranyos. :) Különben 10 hónapos a babám, de nem vagyok terhes, csak én ilyen "szopiőrült" vagyok. :) Ha mostanság teherbe esnék, tuti, kipróbálnám kakaónak vagy ilyesmi. Minden eddigi választ köszönök, írjatok még, ha van kedvetek. :)
2010. jún. 30. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
A kisebbik fiam születésekor a nagy 1,5 éves volt,még szopott.Nem hagytuk abba,fél évig tandem szopizott a kicsivel.Aztán a kicsi 2 éves volt, amikor az ikreim születtek,akkor ő abbahagyta-3 már sok lett volna:))-,de soha nem kérte újra.
2010. jún. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!