Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Párom lányát közösen neveljük...

Párom lányát közösen neveljük több, mint 10 éve, anyucinak egyéb kifogása volt, ő nem tudja, ő nem bírja, de nem is erőltette a leányzó nevelését, kiment Angliába. (folyt lent)?

Figyelt kérdés
Mi tényleg minden tőlünk telhetőt megadtunk a leányzónak,pár éve már anyuci is összeszedte magát,-közben látogatgatta,hívogatta a lányt,-és azóta ő végképp istenítve van... a nagylány "már nem emlékszik",h az apjával is lett volna moziba pl,semmi nem jó amit mi csinálunk,ahogy mi csináljuk,egyáltalán mért kínlódunk itt,mért nem megyünk külföldre,mert hiába a család,ha nincs pénz(mondom mégegyszer:ő nem hiszem,h bármiben hiányt szenvedne)Ti hogy állnátok a dolgokhoz?Hogy reagálnátok le?
2015. febr. 19. 11:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah:én teljesen,mindenben,mintha anyja lettem volna,mindent úgy tettem,neki,vele,amit kért ,húztam-vontam,kísértem,szülőire mentem,ha beteg volt stb...de szinte most meg sokszor,mint aki lenéz,flegma velem...
2015. febr. 19. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
nem kamaszodik?
2015. febr. 19. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kora miatt van. Anyukanak nincs veletlen egy masik gyereke is, akit o nevel?
2015. febr. 19. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Anyuka megmondta,h neki aztán nem kell másik gyerek....igen,kamaszodik,na de....mi most megkapjuk a gázos felét...aztán kimegy külföldre suli után,vagy el tőlünk és vissza se néz..??!!??
2015. febr. 19. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki megy az annya után akkor is vissza fog nézni! "Csak" kamaszodik.

Ti is tudjátok, hogy milyenek voltatok (magamból indulok ki). A ti szüleitek is megkapták ugyan ezt szerintem, mint minden szülő, hogy az XY-nak lehet nekem miért nem, vagy, hogy XY szülei sokkal jobbak és hogy ti miért nem csináljátok azt mint azok a szülők!

Majd ki fogja nőni előbb vagy utóbb. Ha meg tényleg ki megy az annyához akkor ott is ugyan azt fogja csinálni mint most nálatok! Csak ki kell tartanotok addig. Pár év és megváltozik, addig meg vagy elbeszélgettek vele a dolgok állásáról és felvilágosítod, hogy te, mint nem vér szerinti anyukája mi mindent megtettél érte VAGY ráhagyod a dolgot!

Én elbeszélgetnék vele! Elgondolkozhatna, hogy miért is hagyta ott a drága kis anyukája és miért hagyta azt, hogy más nevelje ne ő. Vagy azon, hogy ő kint van Angliában és csak onnan tud "nevelni", foglalkozni a saját gyerekével. Milyen anya az ilyen? Szánalmas!!!!!

Sajnálom, hogy ennyire nem néz semmibe téged, pedig te vagy az anyukája inkább mint az aki megszülte.

(Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond!)

2015. febr. 19. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

áááááááá...ezt a pokoli időszakot saját gyerekkel is átéli az ember...és igen, neki indul az életének, bár a vissza se néz egy kicsit túlzás:)

ahhoz fog kötődni, aki ezt a (számára is nagyon nehéz!) időszakot végigcsinálja vele...nem ahhoz aki után esetleg felnött korában költözik...

2015. febr. 19. 12:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Jajj,nagyon jól esnek a szavaitok és lehet titokban én is így gondolom,de ugye ebben a nehéz időszakban nem így látom....főleg ahogy látom,h anyucival minden tökéletes...szinte csüng a szavain....persze reménykedem :-)
2015. febr. 19. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Mindig birtam ezeket a martirokat,mint te. "Jajj en nevelem 10 eve,aztan semmi hala,pedig nem is az en gyerekem,megis en nevelem."

Hat ha nem a te gyereked,akkor mit erdekel? Ne erdekeljen.

Nem te vagy az anyja,nem helyettesitheted SOHA.

Hianyzik neki az anyja,pont!

2015. febr. 19. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék,nem hálát várok egyáltalán,csak hogy néha felvegye a telefont vagy ránk nyissa az ajtót...persze ez tipikus olyan gondolkodás,mint "anyucié" ;-)...nekem is van gyerekem és én hiszem,tudom nincs az a helyzet egy anya életében,hogy átadja a gyereknevelést másnak,max rövid ideig,míg meg nem oldódik a problémám,viszont tudva,h az illetőnek hírül nem volt akkora gondja...viszont ahogy nőtt a gyerek egyből jobban is szereti????

mert megvásárolható?szédíthető?

2015. febr. 19. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:

A gyerek teszteli e különféle gondolatokat. Jobb-e kint, Tényleg? Olyan fontos a pénz? Tényleg?

Maradj higgadt, és igen elég nagylány már, hogy megbeszéljétek mit, miért döntöttetek. Pl nagyszülő, testvér, barátok is szempont a választáskor. Ne add a szájába, mert a csakád egyben maradása kérdésben szépen maga alatt vágja a fát anyuka.Hagyd meg ezt a dicsőséget neki. Csak türelemmel, szeretette ki kell várnod, hogy a kislány maga találja meg a válaszokat.

Titeket fog szeretni, de ahhoz, hogy visszajöjjön, el kell engedned. Először képletesen,lélekben, később talán valóságban is.

Fel a fejjel, ő még gyerek, de a kamaszok ritka éles eszűek, szeműek, és bizony kérdeznek. Válaszolj bátran, és őszintén, de anyuról egy szót se. Akit szidnak, azt a kamasz megvédi.

2015. febr. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!