Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam a férjemnek?

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Férjem kislánya, akit egyedül nevelt a megismerkedésünkig, most 13 éves. Nincs vele baj egyébként, szófogadó jó gyerek, jól is tanul. Most kapott az iskolában egy 3-ast, és nekem elmondta, mert nagyon bántja, de megkért hogy az apjának ne mondjam el, mert majd csak akkor mondja el neki, ha kijavította. Attól félek, hogy ha elmondom, akkor elveszítem a kislány bizalmát, de ha nem, az meg azt jelentheti, hogy helyeslem a hazudozást, és "falazok" neki az apja előtt. Mit tegyek? Nagyon jó a kapcsolatom a kislánnyal, nem szeretném elrontani, de azt sem akarom, hogy ha "lebukunk" megharagudjon rám a férjem.
2010. febr. 10. 15:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
tegnap megvolt a fogadóóra. azt mondta a tanárnő, hogy hétfőn ad neki lehetőséget a javításra :) amíg oda voltam, kislány kikotyogta a férjemnek, kicsúszott a száján :) de nem haragudott, csak azt mondta, legközelebb jobban figyeljen oda, nem az a lényeg, hogy ő adja be először, inkább nézze át 5x, csak jó legyen. szóval szent a béke...tanul most hétfőre nagyon...
2010. febr. 13. 12:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyit számít egy 3-as? Nem lehet, hogy inkább az apjával kéne beszélni, hogy ne nevelje ennyire szigorúan?

Én soha nem féltem elmondani a szüleimnek még ha egy-egy egyes is becsúszott, mert amúgy 4-es 5-ös tanuló voltam és tudtam, hogy amíg jól tanulok, addig nem csinálnak ügyet belőle. Nem jó, ha ennyire fél szegény..

Inkább bíztatnod kéne, hogy nyugodtan elmondhatja bármikor, mert nem gond, senki nem teljesít mindig maximálisan.

Olyan megdöbbentő ez a kérdés...

2010. febr. 13. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!