Elmondjam a férjemnek?
Szerintem az a legtisztább,ha megbeszéled a leányzóval,hogy álljon az apukája elé,és őszintén vallja be a 3-ast.Szerintem nem egy nagy bűn,néha becsúszhat egy egy rosszabb jegy,de sokkal rosszabbat tesz azzal(Veled is),ha nem mondja el az igazat és késöbb derül ki...
26/L
Semmiféle képpen ne mond el,
majd ha kijavította.
23/L
az, hogy nem mondja el, az nem hazudozás, csak az információ elhallgatása.
Megpróbálhatnád, hogy óvatosan elmondod az apjának, hogy kapott egy hármast, nagyon bántja, és ki akarja javítani. Azt is, hogy ezek szerint fél elmondani, mert fél a következményektől, tehát az apja nem jól reagálja le a rossz jegyek hírét. Az nem jó, ha fél a gyerek a szüleinek elmondani a rossz jegyet, mert abból indulálódik a jegyek elhallgatása. Ez így semmiképp sem jó! Nem ismerem a férjed, de ha úgy látod, hogy ha megkéred, hogy ne árulja el a kislánynak, hogy elmondtad, mert elvesztenéd a bizalmát, akkor próbáld meg. Ha szerinted visszajutna a kislányhoz, akkor ne tedd. A kislány bizalma szerintem ebben a helyzetben fontosabb. Emiatt nem haragudhat meg rád nagyon a férjed! Ez nem olyan nagyon komoly dolog. Nem olyan, mintha abban falaznál, hogy egy házibuliban összehányta a nappalit és ki kell tisztíttatnia... bocs a hülye példáért...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!