A csók is már megcsalásnak minősül? Már egy éve történt, de én még mindig iszonyat szenvedek a bűntudattól, egyszerűen nem tudom, hogy lehettem ennyire hülye. De már visszacsinálni nem tudom. Elmondjam a férjemnek vagy sem?
Nalam annak minosul. Lehet megbocsajtanek egy csokot, de nem egybol, es csak ha latnam hogy mekkora buntudata van.
Nekem meg nem a ferjem, de a ferjemet biztosan nem csalnam meg (remelem a parom lesz...:) )
En elmondanam mert oriasi nagy buntudatom van minden kicsi aprosagert...es ez szamomra nem lenne aprosag...
naná, h megcsalás, hiszen egy másik férfival történt, aki nem a te férjed. eleve ha vmi olyan dolgot csinálsz egy másik férfival, amit csak párok szoktak, azmár nekem megcsalás.
ha mondjuk velem van a barátom, de más nőre gondol, az még nem megcsalás, de a kapcsolatnak már ígysincsen értelme.
nekem inkább megcsalás egy csók, mit egy szex. Az lehet érzelem nélküli, de egy csók SZÁMOMRA, ismétlem számomra csak érzelemmel működik.
Te tudod miért csináltad, ha érzelem is volt benne, akkor el kéne mondanod, lehet hogy megteszed majd egyszer, adandó alkalommal újra?
Megbocsát-e? először tedd fel a kérdést fordítva, te mit éreznél ha ő elmondaná ugyanezt.
Én nagy párkapcsolati döntések elött mindig fordítva is felteszem magamnak a kérdést, vagy adott szitut.
Nekem az őszinteség az elő.
Hát megcsalás-e?Szerintem ma már maga a megcsalás szó nem azon értetődik hogy kivel fekszel le vagy csókolsz meg,mert pl. ha többet ittál (mondom példa)és nem is akartad megcsókolni,az sztem nem is megcsalás,a mai megcsalás az hogyha érzelmileg csalsz meg valakit,mármint hogy érzel e iránta valamit,na az a megcsalás,nem az h egyszer csókolóztál vele!!!
Nyugodtan lehet lepontozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!