Miért kell ásnak nézni? Úgy értem hogy 17 éves vagyok és még nem volt barátom se csók. Na de a családtagok mondják ilyen szép lánynak miért nincs barátja?
Nem hallani sok ilyen lányról :( Nekem sem volt még barátnőm, meg csók sem, semmi...:S
17/F
Mi értelme van ennek a kérdésnek?
Te is tudod nagyon jól, hogy ez elfogadható. Nem vagy szánalmas.
Minek kell mindennek külön kérdést kiírni, ebből is van vagy 100...
Én is utáltam amikor ezt csinálták a családtagok, rokonok. Olyan szánalmasnak éreztem magam éns. Nem értettem, hogy miért szólnak bele az életembe. Aztán 20 évesen lett barátom, azóta meg azzal nem hagynak békén, hogy ugye tudom, hogy nem fog örökké tartani, és nemsokára szakítani fogunk? Ne ebből elegem lett, és az egyik jóakarómmank elmagyaráztam az én álláspontomat elég erélyesen, azóta nyugtom van. Úgyhogy egy megoldás van: ráállni a sarkadra, és elmondani, hogy nem érdekel a véleményük. Persze ez kockázatos, rám is egy kicsit haragszanak a rokonságban, amiért szerintük bunkó voltam, de engem nem érdekel.
De nyugi egyáltalán nem vagy szánalmas. Fiatal vagy még. Majd eljön a te időd is. Ne aggódj!
igen 15.37 jól mondja. Legyen kész egy frappáns válaszod,amivel elhallgattatod őket. Mondjuk, hogy te a minőségre hajtasz.
Nincs ebben semmi kivetni való. Lehet, hogy pont holnap esel szerelembe, lehet hogy egy fél év múlva. Ezt nem lehet előre kiszámítani. Inkább foglalkozz a tanulással, legyen hobbid.
Az emberbe teljesen váratlan időben és helyen csap bele a villám.
Én pl. soha nem gondoltam, hogy az a kedves fiatal ember, aki segített nekem egy számítógépes problémába végül a férjem lesz :-)))
(ennek már több éve)
Néha mondják, igen, eléggé idegesítő már...
második, 17/F
Nincsen semmi gond, sőt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!