Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ásnak nézni? Úgy...

Miért kell ásnak nézni? Úgy értem hogy 17 éves vagyok és még nem volt barátom se csók. Na de a családtagok mondják ilyen szép lánynak miért nincs barátja?

Figyelt kérdés
Már többen is ferde szemmel néztek.. Most ha nem vagyok olyan pasizos akkor mit tegyek..-.-" Szóval már legszívesebben mindenkinek bele ordítanék a képébe aki megkérdezi-.- Szerintetek is szánalmas vagyok? Köszönöm a válaszokat 17L
2010. szept. 24. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

22 vagyok még nem volt barátnőm, de nem kérdezgetik hogy miért nem. régebben még mondták hogy meleg vagyok. célozgattak rá, de nem talált mert hetero vagyok...

szerintem nálad is megunják idővel és békén hagynak!

2010. szept. 24. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:
"Mert nem vagyok kapcsolatfüggő, sem olyan kétségbeesett, hogy akárki jó legyen."
2010. szept. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!