A csók is már megcsalásnak minősül? Már egy éve történt, de én még mindig iszonyat szenvedek a bűntudattól, egyszerűen nem tudom, hogy lehettem ennyire hülye. De már visszacsinálni nem tudom. Elmondjam a férjemnek vagy sem?
Szerintem ne mond el neki.. Avval csak fájdalmat okoznál..
Hiszen csak egy csók volt..
Ezzel a kis dologgal felkavarnád az egész életeteket..
onnantól nem is bízn meg benned..
Vagy lehet el is küldene..
Áh..
szerintem ne mond el neki.. (Nos, ez az én véleményem, lehet nyugodtan szidni érte...)
Ha nem tudhatja meg külső személyektől, ne mondd meg neki. Te már bocsánatot kértél tőle magadban, és elítélted magad emiatt. Elég ennyi. Megnyugodhatsz, és most már bocsáss meg magadnak.
Ha hívő lennél, azt mondanám neked, hogy nincs jogod magad vádolni, mert megbántad amit tettél, és az Úr Jézus, akinek hatalma van megbocsátani a bűnöket, ezt is megbocsátotta. Az ő vére van rajta, és még neked sincs jogod felemlegetni, és meg kell bocsáss magadnak te is.
Akkor vágtad a párod hátába a kést, amikor megcsaltad, és nem akkor, amikor bevallod.
Véleményem szerint ha igazán szereted a férjed, akkor elmondod, mi történt. Nyilván nagyon rosszul fog neki esni, de azzal, hogy bevallod, azt jelzed: megbántad, és szereted annyira, hogy őszinte légy hozzá. Ha magadban tartod a titkot, csak téged mérgez a tudat, hogy olyat tettél vele, amit valószínűleg nem érdemelt meg, és még őszinte sem vagy hozzá. Persze könnyebb egy "majd"-dal elintézni és hosszú-hosszú időn keresztül görgetni a dolgot, de hidd el, ha elmondod, óriási lelki tehertől szabadulsz meg. Bármikor lelkiismeret-furdalás nélkül a szemébe tudsz nézni, nem kell hazudnod, őszintén mosolyoghatsz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!