Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A csók is már megcsalásnak...

A csók is már megcsalásnak minősül? Már egy éve történt, de én még mindig iszonyat szenvedek a bűntudattól, egyszerűen nem tudom, hogy lehettem ennyire hülye. De már visszacsinálni nem tudom. Elmondjam a férjemnek vagy sem?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 15:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

vannak itt üldözési mániás egyedek akik állandóan odaírják hogy nyugodtan le lehet pontozni.

Mindenki elmondja a véleményét valamiről. És amúgy sem idegesen fognak lepontozni :)

Ha már a férjed, mondd el neki, őszinteség.

2009. júl. 13. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
Előző vagyok...nem vagyok üldözési mániás csak tudod vannak itt emberek akik totál lepontoznak unalomból...Nekem ez volt a privát véleményem!
2009. júl. 13. 16:04
 13/26 A kérdező kommentje:
én nem azt kérdeztem, hogy megbocsátana-e, mert ez nem kérdés, én saját magamnak nem tudok megbocsátani, innentől kezdve végülis már tök mindegy....
2009. júl. 13. 16:07
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

Ha bűntudatod van, akkor így nem gáz, és ne mond el.

Lelkileg is meg lehet valakit csalni, sőt gondolatban is és az is megcsalás.

2009. júl. 13. 16:10
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

Nekem már megcsalásnak számít, bár tudom, hogy sok kapcsolatban ez még semmi.

Úgy vagyok vele, hogy az a gáz, ha már addig eljutsz egy másik emberrel, hogy csókolózzatok.

Mondjuk ennyi idő után már nem mondanám el a páromnak.

2009. júl. 13. 16:18
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Bill Cliton óta már szopatás sem számít megcsalásnak! Ha tényleg fel akarod hatalmazni a férjed, hogy ő is megcsaljon mindennemű bűntudat nélkül vagy csak nem akarsz egyenrangú fél maradni a kapcsolatotokban, akkor bátran mond meg neki!
2009. júl. 13. 16:21
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
16:21-el értek egyet. Biztosan nagyon bánt, de ha elmondod, soha többé nem fog rád ugyanúgy nézni, és felhatalmazva érzi majd magát hasonló kiruccanásokra. A sértett férfiak sok mindenre képesek. Ami megtörtént, megtörtént, rosszul érzed magad, de biztos el fog múlni, vagy halványodik. A férjed viszont sosem felejtené ezt el neked...Tőlünk függetlenül dönts mindenesetre :)
2009. júl. 13. 16:36
 18/26 A kérdező kommentje:
Inkább nem mondom el és helyette is én szenvedek. majd talán egyszer....
2009. júl. 14. 09:09
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Nehogy elmond neki,ha mástól nem tudhatja meg.Ha neked nem esett jól,és gyötör a lelkiismeret,akkor biztosan nem fogod újra megtenni.Ha a lelkeddel nem csaltad meg,akkor megnyugodhatsz.
2009. júl. 15. 13:43
 20/26 anonim válasza:
88%

Ha azóta tényleg bűntudatod van, akkor az azt jelenti, hogy nagyon szereted a férjed.

Ha már egy éve történt, akkor most már ne mond el neki, próbáld elfelejteni, és soha-soha ne tedd meg többé.

És szeresd nagyon a férjed! ;)

2009. júl. 23. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!